Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

imza gormek istemiyorum

WindShade

Öne çıkan mesajlar

Imzalar direk mesajin sonuna ekleniyor normal yazi yazmissiniz gibi, bazi forumlar gibi [imza] vs seklinde eklenip de topici gorurken cevriliyor olmasi lazim senin dediginin olmasi icin, o sekilde de serveri yorar.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 27 Mart 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
sim sen varya sen ... ortaligi karistiran en buyuk etkensin ya lol ne alaka simdi ? bu arada imza insanlarin kendisi gormesi icin degil diger insanlarin gormesi icindir imzanin gorulmemesi = imza olmamasi ayni seyler[hline]Ernest "Disappear" Clyburn
Jena "Sherea" Varela

:) yokya severım windshade'ı[hline]Simofle

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Simofle, 28 March 2003 16:17 tarihinde demiş ki:
said:
Disappear, 27 Mart 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
sim sen varya sen ... ortaligi karistiran en buyuk etkensin ya lol ne alaka simdi ? bu arada imza insanlarin kendisi gormesi icin degil diger insanlarin gormesi icindir imzanin gorulmemesi = imza olmamasi ayni seyler[hline]Ernest "Disappear" Clyburn
Jena "Sherea" Varela

:) yokya severım windshade'ı[hline]Simofle

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
din dil irk soykirim falan yaptigimdan the logicle ayni topicten banlanmissiz adam topic acmisti araplar soyledir boylerdir diye bende hic sevmem girdim foruma bi guzel sovdum sonra banladilar tabi mod olamadan,... :)[hline]Hepsi Gercek...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Imzami gormeyeceksen niye ben iki saat bbcode kasiyorum onun icin? :) Birkac kisi istedi diye sistem degismesi de yeterince sacma zaten.

Dedigim [imza] sisteminde de 'imzalari gosterme' gibi birsey yok zaten, sadece oyle olsaydi engellenebilirdi demek istedim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

imzalara karakter ya da satır sınırı konulma gibi birşey iyi olabilirdi ancak ama zilyon tane link barındırdıklarından pek mümkün değil sanırım..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...