WindShade Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 kaldirilma secegeni falan olsa olamaz mi isteyen gorur isteyen gormez kusucam imzalardan :OP[hline]Hepsi Gercek...!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Imzalar direk mesajin sonuna ekleniyor normal yazi yazmissiniz gibi, bazi forumlar gibi [imza] vs seklinde eklenip de topici gorurken cevriliyor olmasi lazim senin dediginin olmasi icin, o sekilde de serveri yorar.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Windshade sonunda nbl forumlarından banlanmıssın,hayırlı olsun.Baya bır ınsanı cıleden cıkarmıstın :)[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 imza ayrI bi template olmadII icin kolay deil sanIrIm, ben anlamam da. :P[hline]Truth does not exist, But the lies do... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 said: Disappear, 27 Mart 2003 23:02 tarihinde demiş ki: sim sen varya sen ... ortaligi karistiran en buyuk etkensin ya lol ne alaka simdi ? bu arada imza insanlarin kendisi gormesi icin degil diger insanlarin gormesi icindir imzanin gorulmemesi = imza olmamasi ayni seyler[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela :) yokya severım windshade'ı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 said: Simofle, 28 March 2003 16:17 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 27 Mart 2003 23:02 tarihinde demiş ki: sim sen varya sen ... ortaligi karistiran en buyuk etkensin ya lol ne alaka simdi ? bu arada imza insanlarin kendisi gormesi icin degil diger insanlarin gormesi icindir imzanin gorulmemesi = imza olmamasi ayni seyler[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela :) yokya severım windshade'ı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- din dil irk soykirim falan yaptigimdan the logicle ayni topicten banlanmissiz adam topic acmisti araplar soyledir boylerdir diye bende hic sevmem girdim foruma bi guzel sovdum sonra banladilar tabi mod olamadan,... :)[hline]Hepsi Gercek...!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bu arada imza gorme ve gorememe olayi istege gore olmiycak mi acaba[hline]Hepsi Gercek...!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 sonuçta yapılamıcak bişi değil sadece sistem farkı ayrıca çok daha yoğun olan forumlarda bile bu uygulama varken ve forumu yormazken paticikdede sorun olacağını sanmam[hline]Thief of Paticik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 tamamda agalar bu imzalar nasıl imza? benim bildigim imzalar Abdullah Cankurtaran tipindeydi. Elyazısıyla tabii[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 baggionun anlattigi sebepden oturu olmayacak boyle bir ozellik[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Reloaded Loaded olayindan daha yararli olabilirdi dimi ?[hline]Hepsi Gercek...!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Imzami gormeyeceksen niye ben iki saat bbcode kasiyorum onun icin? :) Birkac kisi istedi diye sistem degismesi de yeterince sacma zaten. Dedigim [imza] sisteminde de 'imzalari gosterme' gibi birsey yok zaten, sadece oyle olsaydi engellenebilirdi demek istedim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 imzalara karakter ya da satır sınırı konulma gibi birşey iyi olabilirdi ancak ama zilyon tane link barındırdıklarından pek mümkün değil sanırım..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.