Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi gençler, İzmir'e gidelim...


cetintas

Öne çıkan mesajlar

Dostlar, gençler, arkadaşlar, kardeşler...
17 Nisan Pazar günü İzmir'de Cumhuriyet Güç Birliği'nin şöleni var. Bu şölen İzmir Halkapınar Kapalı Salonu'nda MOĞOLLAR KONSERİ ile taçlanıyor.
Etkinlik Güçbirliği'nin Türkiye genelindeki bağımsız adayların tanıtılmasının yanı sıra, uzun süredir "ne olduk lan, bu ülkede yalnız mıyım, bir ben mi kaldım?" psikolojisine giren tüm vatanseverler, Atatürkçüler için de önemli bir gövde gösterisi olacak.
İstanbul'un tüm ilçelerinden yarın gece yarısı otobüsler kalkacak ve İzmir'e gidilecek, şölenden sonra da Pazar gecesi İzmir'den aynı otobüslere binilerek İstanbul'a dönülecek.
Gidiş-geliş organizasyonu, yani otobüslerin organizasyonu Cumhuriyet Güçbirliği tarafından ayarlanıyor. Gidiş-geliş 50 Lira'ya hem vatansever insanlarla güzel bir yolculuk yapma şansınız olacak ve hem de babaların babası, ANADOLU RAK(ROCK)müziğinin babaları MOĞOLLAR konseri ile coşun.
Ben gidiyorum gençler, hadi siz de gelin...

İstanbul'dan Katılmak isteyenler için irtibat telefonu:
0537 686 43 76

Diğer illerden katılmak isteyenler aşağıdaki linki tıklayıp gereken irtibat telefonunu alabilirler.

http://www.cumhuriyetgucbirligi.org/index.php?option=com_content&view=article&id=73:cumhuriyet-guecbirlii-oelenine-otobues-kaldrlacak-ller-ve-hareket-saatleri&catid=1:haberler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü seçim kampanyasını İzmir'den başlatıyorlar, Türkiye genelindeki tüm adayları İzmir'de tanıtacaklar. Tıpkı Cumhuriyet Mitingleri'nde ki gibi diğer illerden de insanların katılımı ile bu kampanyanın başlangıcının görkemli olması hedefleniyor.
Zaten zorla değil canım kardeşim, isteyen gelecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

:) Sen olmuşsun çocuk.

Terbiyesizsin aynı zamanda da. "İzmir'e gel, vatan kurtar" falan.

Demek ki babacığın haklıymış. Neticede seni yaratan adam.
Benim babam bana herşeyi dedi, evire çevire dövdü, üzerimde tepindi, ama bu yaşıma kadar bana hain demedi, sana senin babacığın hain dediyse ve hem de vatanhaini dediyse elbette bildiği bir şey vardır...

Uzaya doğru, uzaya doğru...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...