Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

matrix reloaded


SPACEFROG

Öne çıkan mesajlar

saat 10.30 dan 12.55 e kadar suren feci bi fildi yani bazi tipler cikip ohoooo civitmislar artik dicek bence gayet guzeldi

film pek bi action a dayali goruldu o ilk filmdeki dusunce tarzina verilen agirlik yoktu ama benim dusuncem 3. filme sakliyolar o bombalari konuyu tuketmek istememisler filmin sonuyla ilgili agzimi hic acmiyorum linc edilmek gibi bi istegim yok hayatimdan memnunum:)

veeeee artik yeni neslin super kahramani babamin superman ini dover:P[hline]Uzak Galaksilerin Işığı mı Gözlerimi Kamaştıran Yoksa Bizim Battlestation mu Şu Patlayan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
CNN de çekim arkasını izledim iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama aşmış bir şekilde çalışmış adamlar 120den fazla setin aynı anda açık oldugu oluyormuş çekimlerde ordan oraya.
Motorsikler sanesi için 2.5km lik yol yapmışlar (kendileri yapmışlar :)).Trinity bacagını kırmış ilk ay.Savaş saneleri için çalışma yaparken hallerini görmeniz lazım adamlar harbi bu film için çok uğraşmışlar höh oldum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...