Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Openrpg online


mountaindew

Öne çıkan mesajlar

Open Rpg online masa ustu oyun olayini nette bulusup gerceklestirmeyi saglayan bir client imis daha deneyemedim cunku henuz eve cikip bilgisayar sistemimi tam olarak kuramadim ama denedikten sonra begenir isem asagidaki ni yapmayi dusunuyorum.

Exalted insanlari su yeni yerimize biraz daha yerleseyim open rpg net ustunden bir gm bulup bir exalted oyunu actirmayi planliyorum.

Allah izin verirse Exalted Abyssal ve Lunari kardesim getirecek o zaman bir hafta sonun Turkiyeye gelirsem onu fotokopilersiniz bu sayede open rpg online ni inceleyip bir seyler yapabiliriz.


Zhangar Urr Tolrak
Son of Sun born under the Eclipse.
The Judge and The Executioner

Favourite Quote:

`Yellow Devil Squadron are my Biatches!!!`

P.S: Yalniz bu sefer ben anlatmayacam ona gore. Essek herifler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahh ahh şu ÖSS olmasaydı şimdilerde BizimFRP ortamları kırıp geçiriyor olacaktı..

(BFRP nedir..? derseniz internetten masaüstü oynayabilmek için özenle tasarlanmış, Beta aşamasına kadar gelmiş, ama biz yapımcıların ÖSS ye toslaması yüzünden bitememiş bir programdır. Şöyle bir ekran görüntüsü (Player Module) ve ikinci bir ekran görüntüsü (DM Module)vereyim en azından ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 15 May 2003 17:47 tarihinde demiş ki:
baksana bu programı bana yollayabilir misin çok baba bişeye benziyo
yollarsan sevinirim.
[email protected]


Maalesef program Beta aşamasından çıkmadan kimseye dağıtmayacağımıza dair anlaşmamız var programcıyla.. (Ben tasarımcıyım, programcının sözü benden çok geçio doal olarak :) )

Gerçi bu anlaşmayı yaptığımızda programın ÖSS yüzünden 1.5 yıl Beta kalacağını tahmin etmemiştik ama .. İnşallah yılbaşına doğru tamamlanmış olur, o zaman isteyen herkese dağıtacağım zaten.. Hatta download.com a bile gönderebiliriz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...