Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultimate Survivor Kaiji


Sam

Öne çıkan mesajlar

FUKUMOTO KAMİ-SAMA! ARİGATO! BAY ORE!

26 - final

of salak gitti kalan parayı batırdı bir günde, endo'nun ağır kazığı hadi neyse. yine de şimdilik rahata erdi ama bir aya gene borca batmış olur bu kafayla. YAPPARİ KUZÜ!!! ilk sezon feci bitmişti, bu gene neyse biraz mutlu son.


hadi bir de akagi sezonu gelsin, tam ortasında kalmıştı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Söylendiğine göre Akagi vs. Washizu halen daha devam ediyormuş, nasıl epik bir maç olduysa artık. Umarım onu da yaparlar.

Kaiji 26

Endou gene yolunu buluyor, yılların loan sharkı adam. Kaiji zaten tasdikli bir salak ama Endou'dan o parayı aldığı sırada kontrattaki faizi görseydi dahi imzalardı diye düşünüyorum, başka yolu yoktu çünkü. Şuan hiç değilse negatif balance'da değil. S1'de Houdou 4 parmağını kesip borcu takıp yollamıştı binadan :)

Manga'da Kaiji part 3'ü çeviriyorlar ama şuan okumaya başlamak için erken en azından v8 yada 9'a gelmeleri lazım ki chapterların arasını beklerken kanser olunmasın, ki gene de ZAWAnons hızında olmazsa kanser olunur her halikarda. Fukumoto şuan part 4'ü yazıyor, 6. volumde. Part 3 toplamda 13 volume, çeviri 3. volumde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
ya hep diyorum normal birşey değil bu japonların yaptığı. okeyi, taş-kağıt-makası, paçinkoyu alıp ÖLÜM-KALIM ADRENALİN-BEYİN FIRTINASI yapmak. madhouse ve fukumoto sensee bu işi iyi beceriyor.

kaiji'nin kaybetmesiyle tatmin olmayınca gidip üstüne akagi izliyorum, beyin hücreleriyle insan nasıl dövülür görmek için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi burda bi supermarkette nightshift calisiyorum ve kaijinin yaptigi isi yapiyorum. Raflara urunleri yerlestiriom gece bole urunleri tasiyip, kesici ile kutulari acip falan

ve bole mal bi tane hintli team kaptanim var surekli evet beyler daha hizli herp derp dien


resmen isi yaparken aklima Kaiji gelio surekli `Kuso! kuso! kuso!` dierek yapiyorum isi haha

aman sonum kaiji gibi olmasin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 yıl sonra ...
https://img7.anidb.net/pics/anime/218730.jpg
yıllardır "ya olur mu acaba keşke olsun öyle bişi" dediğim seriyi yaptılar, tonegawa spin-off lol. ama high stakes gambling değil de komedi yapmışlar, stüdyo gene madhouse. henüz süper komik değil ama kaiji sevenlerin ilgisini çekebilir, komediyi serinin klişeleri üzerinden yapıyor çünkü ehu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kaiji konusu açılmış içimdekileri yazayım bu fırsatla.
kaiji hayranı olarak mangalarından yardırmıştım 2 ay önce.
animenin bittiği yerden sonrası bayık biraz. zaten bu bölümü pachinko makinelerine koymuşlar puan aldıkça 1-2 dk lik bölümler şeklinde gösteriyorlarmış.

asıl bu arcdan sonra işler güzelleşiyor ama güzelleşmesi için bir 24 bölüm gerekli sanırım.


ilk defa kaiji bir gamble'a katılmayıp olanlara izleyici olarak katılıyor. aslında bu bölüm defa değil ama olayların açılması için bir 50-60 chapter falan geçmesi gerekliydi. diğerlerinden farklı olarak bu komple insan psikolojisi üzerine böyle akıl oyunları falan yok. bu yarışma bittikten sonra kaiji kendi meydan okuyor.



bu topa hiç girmek istememişler sanırım zaten 2. sezon bile 4 yıl sonra mı ne gelmişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...