Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood & Glory ye gelecek var mı?


KingV

Öne çıkan mesajlar

Conan ın mayıs gibi açılması planlanan ve detaylarını oyuncuların belirleyeceği blood and glory adlı pvp serverında başlamayı düşünen var mı?

bildiğiniz üzere pvp forumlarında anket dönüyor. buna göre bori ve belki bk buffları kalkacak gibi görünüyor.

eğer yeni serverda başlamayı düşünen arkadaşlar varsa. toplanalım konuşalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@alkansas offline lvl olmayacak yeni serverda. en baştan kasmamız gerekecek herşeyi.

@netcafe işte ben de kaç kişi toplanırız keşfetmeye çalışıyorum dostum. şu an rift, warhammer, bloodline champions gibi oyunlar oynuyorum ama aklım hala AoC'de. yok yani onun gibisi. bırakmamdaki neden funcom un bazı saçmalıklarıydı. ama yeni server için anketler düzenleniyor. güzel olacak yani.

başka kimse yok mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz de 5 kişi başlayacağız ve kendi guildimizi kurmayı düşünüyoruz açıkçası bu serverda inşallah düşünüldüğü gibi olur da rahat rahat conan ı oynarız bende başlık açacaktım official forumda karakterlerin yeme içme uyuma gibi insani vasıfları olabilsin diye sonuçta koca harita kesecen yaratığı etini ateş yakıp pişiricen gibi :D belki dikkate alırlar,domuzdan ne kıl koparırsak kar bu ara ahahahaha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geri döndüm kendi serverım Aquiloniaya evet çok fazla insan yok ama en azından hemen herkesi tanıyorum. haftalık raidlere katılabiliyorum. şimdi beni tek düşündüren kendimce kastığım bir hyrkanian epic setim var. acaba en baştan kasmak sıkar mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
avrupa amerika serverları birleşti. şu an furydeyim. durum gayet iyi şu an. fury de bir çok türk var. tek 1 çatı altında toplamayı düşünebilirdim. ama yoğun iş temposundan ilgilenemeyeceğim için insanları toplamaya kalkışmıyorum.

8mbit internete geçtiğimden bu yana sorun görmedim. arada lag spikelar oluyor ama nadir.

blood and glory daha açılmadı. ama gel istersen 1 ay dene pasını atarsın. seversen kalırsın.

edit: yeni patch yolda. diğer başlıkta değişiklikleri görebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tanıdığım 7-8 türk varsa var. furyde öyle türk kalmadı. server mergeden sonra birçok kişi crom a geçti. ama işte insanları gaza getireyim diye uğraşıyorum :) gelirseniz elimde t3 keepli full t2 şehir var :)

edit: öyle epic zırh toplamak için sürekli raide gitmeye gerek kalmadı. 6 kişilik sağlam bir dungeon grubun varsa khitai expansionunda topluyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...