Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahce / 18.03.2011 @ 21.00


Esh

Öne çıkan mesajlar

"Fenerbahçe çok iyi olduğu zaman rahat kazanıyor, Fenerbahçe iyi olduğu zaman kazanıyor, İkiside iyi olduğu zaman Fener kazanıyor, İkiside kötü olduğu zaman Fener kazanıyor, Galatasaray iyi ya da çok iyi olduğu zaman ya Fener ya Galatasaray kazanıyor"

Hıncal Uluç'un doğru tespiti zamanında, Gs'li olarak kabul etmek zorundayız:)...
Bu durumda Fener farklı kazanır..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gs yönetimi taraftara çağırı yapmıs , ses rekoru kıracaklarmıs;

128 desibel geçmeye çalışacaklarmıs, de beşiktaş fenerbahce maçında 132 desibel ile geçilmişti o yaw! :)

yönetim taraftara gaz vermeye çalışıyorda , yalnız bu rekor "yönetim istifa" tezahuratı ile gelirse çok fena kapak olur o da ayrı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray yenilse YENI STADDDA DA GODHUK, UMUTLAR ARTIK BAŞKA STADLARA gibisinden günlerce dalga geçicek fenerbahçeliler. Ki galatasarayın şu durumuyla 6-0ı bile sollama ihtimali var şu maçın.

Galatasaray yense yönetim hiçbiryere gitmeyecek bunun havasıyla, hatta sarp barış falan gol atarsa şu durumda artık galatasarayda jübile yaparlar. Hiç barışın kontratı bu sene bitiyor yeni sözleşme imzalanmayacağı söylendi falan demeyin ahah.

İki ucu keskin bıçak galatasaraylılar için :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Galatasaray yense bile yönetimin kuvvetleneceğini hiç sanmıyorum...Ertesi hafta yönetim istifa devam eder kaldığı yerden, aptal mı insanlar, bir galibiyetle mi değişecek herşey..Kaldı ki diğer maçları -bu maçtan bağımsız olarak- her halikarda kaybedeceğimizden (ya da her 2 maçtan birini diyelim), hiç farketmez Fener maçındaki skor...
Hatta en güzeli, yenmemiz halinde bile istifaya çağırmak yönetimi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Guinness World Records’un resmi kayıtlarına göre, “bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru”, 1 Ekim 2000 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Colarado eyaletindeki Denver Mile High Stadyumu’nda gerçekleşmiş, Denver Broncos ile New England Patroits arasında yapılan ulusal futbol ligi karşılaşmasında 128.7 desibel’e ulaşılmıştır.


akustiği iyi statta anca rekor kırarlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

tinu said:

128 desibel geçmeye çalışacaklarmıs, de beşiktaş fenerbahce maçında 132 desibel ile geçilmişti o yaw! :)



132 fener beşiktaş maçındamı yapıldı ? anlamadım demek istediğini


evet beşiktaş fener maçında kırılmış ilk, kartal gol gol olayında ayrıca yine liverpool ve manu maçında da o civarda bir ses çıkmış eurosport da felan çıkmıştı.. ama tabi bjk gs gibi guiness felan çağırmadığımızdan rekorlar kitabında geçmiyor!

uefa.com daki haber:
http://www.uefa.com/news/newsid=892064.html

Fan power
So just how loud was the Inönü Stadium in Istanbul on Tuesday? The noise generated by Beşiktaş JK fans has been recorded at 132 decibels, the equivalent to a plane at take off, and Manchester United FC goalkeeper Ben Foster was certainly blown away by the experience. "It was deafening. There was a point in the second half when I couldn't hear myself think, it was that loud," he said after United's 1-0 win. Paul Scholes's 76th-minute goal, though, quickly silenced the crowd. "We knew what to expect," the United veteran said. "We've been to Turkey a few times now."

http://www.independent.co.uk/sport/football/european/scholes-laserguided-goal-cuts-away-rooney-rage-1788039.html?action=Gallery&ino=4
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fener maçı alır muhtemelen, ama fark olmaz. Tabi arada çok denge farkı var ama derbi maçları farklı oluyor psikolojik açıdan. İlk yarıa da süper değildik ama beklenenin çok uzağında bi oyun oldu.


Temiz kavgasız gürültüsüz bi maç olsun. Emre'nin olmayışı belki biraz o konuda da rahatlık getirecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...