Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azını kırdım topiği


Loex

Öne çıkan mesajlar

Dün gece Scarlet Gorge'yi Guardiana assassin-champion olarak kapadık.En az 50 guardianın ağzını burnunu kırdık baselerinde kestik(tabi guardianların guardlarıda bizim ağzımızı kırdı :D)

Vendordan aldığım ve rahat 7p den fazla para ödediğim heal potlarımın hepsi bu aksiyonlar sırasında bitti.Bunun üzerine birde Xeno'nun ''7p ye guildin bütün heal pot ihtiyacını karşılardım bana neden mat alıp yollamadın?'' demesiyle yıkıldım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Az önce şimdiye kadar oynadım en güzel oyunlardan birini oynadım. BG'da kapışıyoruz 100 vs 400 gidiyor maç karşıda 3 healer var birisi çok sağlam bizde 1 tane var. Grup lideri benim işin başında healerları lider olduğumda hep işaretlerim baya bir çekişmeli geçti 500'e 498 bitti ama böyle zevk böyle heyecan yok :D Sonlarda 3-4 kere fang defiantlara geçti ama healerları öyle çabuk avladık ki bir şey yapamadılar :D en son tüm defiantlar tam bizim fangı taşıyan adama dalmıştı kasıyoruz ama öyle böyle değil tak bitti savaş kaldı herkes öyle yerinde :P Tüm gün pvp wf, arada world pvp dungeonları iyice boşladım ama çok eğleniyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...