Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 CHAT


TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Sanguin said:

@smart :

Taeja: Switched from Korea to WCS America
Bomber: Switched to WCS America
Jjakji: Switched to WCS Europe
MMA: WCS Europe
Polt: He's in WCS America
MVP : WCS EU

Sözün özü en baba terranlar Kore'de oynamıyor. Inno ve Flash asla proligdeki gibi oynamadılar ve Code S'e çıkamadılar.

Şu balans muhabbetini gereksiz büyütüyorsunuz bence.


Şu tabloya bakıpta Code A'daki 17Protoss'tan 15'nin, 15 Terran'dan ise sadece ve ancak "3"'ünün Code S'e çıkabildiğini görüp, halen daha en baba Terranlar zaten Kore'de oynamıyor bahanesinin arkasına sığınmak ve oyunun dengesiz olduğu eleştrilerinin gereksiz olduğunu söyleyebilmek pahabiçilemez. Geriye kalan herşey için Mastercard.

Teamliquid'te, Battle.net'te bu kadar insanın oyunun hâlâ dengesiz olduğunu söylemesi zaten hep gereksiz ve abartı eleştiriler.

Arkadaşım yukarıda belirttiğin bu adamlar G.Kore'de kalsalar bile genel olarak yukarıdaki Code S tablosunda hiçbir değişiklik olmayacağını bildikleri için diğer regionlara switchliyorlar zaten. Hele ki bir de switchlemeyen Flash'tan bahsetmişsin, yok Prolig'teki gibi hiç oynamadı da ondan Code S'e çıkamadı demişsin, evlere şenlik... Flash arkadaşım bu! Bir kere oynamaz iki kere oynamaz... Eğer zaten büyütülmesine gerek görmediğin balans-denge gerçekten olsaydı Flash emin ol bugüne kadar gömerdi birçok rakibini yerin dibine. Oturup neden başarısız olduğunu düşünmek lazım önce. Amerika'da ama yine de en büyük rakibi sayılan Jaedong başarıyor da o neden başaramıyor? Adamın eksiği yok fazlası var. Neyin bahanesi bu anlamadım.

Üşenmeden yukarıda hangi Terran oyuncusunun nereye switchlediğini yazmışsın iyi güzel de, keşke birazda daha zorlayıp bu kadar Terran pro oyuncusunun neden bu regionlara switchlediğini irdeleyip bir sonuca varıp yazacağını yazsaymışsın.

Eğer bu Terranlar yukarıda belirttiğin switchleri yapmasalar, oyunun Protoss lehine olan bu "dengesi" dahilinde WCS finallerindeki ilk 16'da 2 tane Terran görsek öpüp başımıza koyacak hale gelirdik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Evet ünite takibi iyi değildi. Şu proların bi spine atmama olayını anlayamıyorum zaten. 30 tane zling bastı oyun başında. At iki tane spine, direk hızlı bi şekilde Roach'a geç işte.
-------
O spinelar oyun sonunda bile işe yarıyorlar drop falan durduruyorlar, dt kesiyolar.
-----
Ulan ne sinirlenmişim ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mid gamede o kadar cok spine atamazsin, yapmayin abi soyle. 150 mineral bir tanesi.

Map o kadar boktan ki ne yaparsan yap ff oldugu surece ne flankleyebiliyorsun ne birsey yapabiliyorsun. tum gecisler daracik high ground u al ff le yavas yavas temizle.

force field kadar sikko birsey yok su anda lanet olsun david kim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi anlamiyorum demissin ya, onu soyluyorum saygisizlik falan yok.

early gamede spine abanirsan map control kaybedersin counter attack kaybedersin. JD de o yuzden ling basti bir suru.

mid game de sentry immo all in e karsi mass spine abanmak ancak noob tier oyunlarda oluyor iste.


Polt yargilar umarim su gay toss u da rahatlariz biraz ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

mid gamede o kadar cok spine atamazsin noob tier yorumlar yapmayin abi soyle. 150 mineral bir tanesi.

Map o kadar boktan ki ne yaparsan yap ff oldugu surece ne flankleyebiliyorsun ne birsey yapabiliyorsun. tum gecisler daracik high ground u al ff le yavas yavas temizle.

force field kadar sikko birsey yok su anda lanet olsun david kim


Neyin map kontrolünden bahsediyorsun abi ? Adamın exp almadığı/almayacağı belli bulduğu parayla unit basıyor sen map kontrolünden bahsediyorsun.hydra speed almadan creep dışında o kadar forcefield'a yürümesi saçmayken abü mid gamede spine atılmaz map kontrolü gider demen daha saçma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...