Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.1 PTR


Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

BaaL said:

northrend gene çabuk geçiyor,68-70 2 saat, dragonblight da mini boss grup questleri 1 lvl veriyor zaten, 280 uçma opsiyonun var, 78 de ahden yeşil cataclysm boe itemları alıp zaten solo dungeon yapıcak hale geliyosun 280 ilvl.

ya outland ? bildigin çile. o 58 68 arası geçmek bilmiyor, zonelar kocaman %150 sürünüyosun (ki eskiden %60 şaka gibiydi)
her zone da 4 farklı yerde quest topla git gel, dungeonlar ayrı çile zaten.


Outland mi çile? Yeni sistemle dark portaldan geçmeden önceki bölgede 58'den 60'a 1.5 2 saatte questlerle gelebiliyosun ki en az 10k xp veriyor. Üstüne outland ilk bölgede en az 3 levelin var sadece quest ile. Direk Nagrand +3 level bitti. Asıl Northrend felaket. xp aralığı uzun, outlandde her 2 3 dungeonda 1 level alma şansın da var aam northrendde en az 7 8 dungeon yapman lazım. Tanksa bir sorun yokta, dps için northrend "bence" tam bir eziyet...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

shamanın grounding totemine el atmışlar:
said:
Enhancement

Grounding Totem now has a 25 sec cooldown, up from 15 sec.


Glyphs

Glyph of Grounding Totem now increases the cooldown of Grounding Totem by 35 sec, down from 45 sec.


Item Sets

Improved Grounding Totem (PvP 4-Pieces Bonus) now reduces the cooldown of Grounding Totem by 3 sec, up from 1.5 sec.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

İyide bu nerf değilki, PvP için küçükte olsa buff (tabi o glyphi kullananlar için). PvE'de zaten CD hâlâ yeterince kısa.

O glyph kullanan adam bence oynamasın zaten shaman falan.Bildigin nerf iste zaten pve de kullandıgın zaman 1 elin parmagını gecmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işte Billz için shaman = resto demek ona göre bufflıyor ona göre nerf çakıyor. Bufflar restoya özel olunca bize bi katkısı olmuyor ama nerf genel olunca böle kırpılmış koyun gibi kalıyoruz. Hayır anlamıyorum adamlar birde kendileri kabul etti ama hale yükleniyorlar belimize
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sanki bi disp pri çok mu farklı ? Ayrıca gene söylüyorum bu nerfler yerinde filan değil. Diğer iki Spec bu yüzden yok oldu olacak.

Elemental zati artık acıların çocuğu. Shamanları geç diğer sınıflar acıyor da bufflayın diyor artık.

enhan belki 1vs1 iyi ama arenada çok yetersiz kalıyor. Bunun en büyük nedenide o kadar nerf koyduğu halde bariz bir şekilde core ability si olan MS sadece damage bağlı olarak artması. Başka hiç bir classta bu yok. Zati görüyoruz kaçtane enhan shaman var 2200 üzerinde. Elemental da sadece 2 tane var şuanda.

Hayır neden sadece shaman ? Kabül şuanda healerlar arasında en iyisi ama zati bu oyunda healer olayı cata çıktığı zaman ki gibi değilki. Gene TBC zamanında ki gibi godmode döndüler.

Warry ve rogue vs Healing Reduce olayınıda geri getirmeleri lazım artık madem heal olayı böle oldu.

Kısaca yerinde filan değil baya baya mantıksız.

Ah bu arada sen zannediyormusun şu ana kadar çıkan nerflerin resto shaman'a öle çok bi etkisi var ? Anca gıdıklar ama diğer iki spec'ten birini oyundan sildi diğerinide anca taşıtıyor arenada.

İşin acı tarafıda billz açık açık kabül etti elemental shamanlar baya zayıf diye. Ama garip hala ölümüne zorluyor belimizi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben eleştirirken resto shamanı baz aldım doğal olarak sonuçta son atılan mesaj restoyu ilgilendiriyor biliyorum elemental shaman zayıf arenada ama hiç bir zaman hiç bir classın her speci top olmadıki her zaman biri diğerinden üstündü yani.
Priest oynarken örneğin main shadow oynuyordum lk boyunca icc bufflarına kadar arenada sönük bir karakterdi ben disc takılıyordum yapacak bişi yok buna.
Misal şimdi tamamen magele pvp/arena ya odaklansam fire inanılmaz zevkli ama frost gibi tamamen pvpye odaklı bir spec varken lüks kaçar yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır yanlış anladın sen beni. Resto neden elemental'dab filan üstün diye demiyorum ben. Elemental direk yalan şuanda yani 2 tanemi ne var 2200 şuanda oda baya bir zorlama ile. Enhan ise 1vs1 de güzel ama arena oldumu olay aşırı zayıf kalıyor. Kısaca shaman oynıcaksan ilerisini düşünüp tek alternatif healer olmak yada seni taşıyacak bir team bulup enhan kasmak (benim şuanda yaptığım gibi)

Ayrıca evet mage içinde frost varken diğer ikisi gereksiz kalıyor pvp de ama bir shaman speci ile bir mage inki aynı mantık değil. Evet oynama tarzı farklı olabilir mage speclerinin ama amaç sonuçta aynıdır. Ben ise elemental den enchan bile geçsem sudan çıkmış balığa dönüyorsun bi anda ki "melee" oynamak zorunda kalıyorsun.

Kaldiki ben "hadi değiştirem bari" dediğimde o kadar itemı baştan kasmam gerekiyorki millet karekter 85 liyor aynı zamanda.

Hani senin kadar rahat değilim spec değiştirirken. Buda hali ile para verdiğimiz oyunda zora sokuyor bizi ya healer oyna yada reroll mantığı sıkıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen sezon shamanın her spec de basarılı idi ve hepsi de arenalarda rahat rahat oynanıyordu kimse de aglamıyordu.1 spec digerlerinden kat kat ustun degildi ve herkes egleniyordu.Simdi sadece resto yuzunden diger 2 spec oynanmaz hale geldi ki ozellikle elemental.Butun specler competitive olacak diyen blizzard nerde hani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...