Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Old Class Grumpies (Pati Guild) (Sagespire - EN PvP)


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

geçen haftaki ilk bossun videosu burda:
http://www.youtube.com/watch?v=FHtrPDL9o_s
bu akşam 4/5 planlıyoruz. hala BI'a geçmeyen varsa, acele edin. whitefall medium şu an, bloodiron high. transfer kapanacak yakında. saat 22:00da başlıyoruz GSB'ye, hemen gelin yedek listeye yazılın :P
(amma reklam yaptım yaa, kendimden tiksiniyorum da çok eğleniyoruz, daha da kalabalık olsak efsane yazacaaz. onun peşindeyim)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

transfer listesinden cikartilmis ama...

soyle bi durum var , sagespire da bizim guild daki karaktere girdigimde guild in yeni blood serverina gecmistir, sende ister misin dediginde listede gozukuyor.

benim sorunum, whitefall a gecirdigim karakter icin , acaba sagespire a geri getirip guild a tekrar girsem , ardindan guild yeni server a gecti diye bir operasyonla gecebilir miyim , var mi boyle bir sey deneyen veya duyan ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

guildde olanlar, kolaylıkla geçebiliyorlar bloodiron'a. guildin ismi değişti ama aynı guild hala, emeklerimiz çöpe gitmedi yani ;)
guildden çıkmış olanlar eğer transfer kapandıysa, supporta yazabilirler. "yanlışlıkla çıktım, guild dağıldı, arkadaşlarım hep orda, plz" falan yazarsanız olur belki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...