Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ataması yapılmayan öğretmenler yarın yargılanıyor


cerebralis

Öne çıkan mesajlar

yıllardır ataması yapılmayan öğretmenler son yıllarda kendilerine bir platform kurup haklarını aramaya başladılar.gayet sakin bi şekilde amacı sadece seslerini duyurmak olan eylemlerini sürdürdüler.
üniversite mezunu her genç gibi onlar da işsizlikle karşı karşıya,üstelik yüzbinlerce öğretmene ihtiyaç varken.

son olarak kpssdeki kopya olayına karışanların atamalarının yapılması bardağı taşıran son damla oldu ve öğretmenler kopyacıların görevden alınıp,son şansları olan şubat atamasının yapılması için toplandılar.atanamadıkları için intihar eden 16 arkadaşlarının hesabını sordular.fakat sonunda mantıklı bir gerekçe bile belirtilmeden gözaltına alındılar.yarın ankara adliyesinde yargılanıyorlar.
adliye önünde yine hak aranıcak.herkes davetlidir
[video]http://www.facebook.com/video/video.php?v=187497537947690&oid=154142081283204&comments?feature=oembed" width="459">

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalama rekorları..

adam ben yazdım diyor, kanıtla diyorsun.. kaldı ki açtığımız her konunun %100 açan tarafından yazılmış olması gibi bir zorunluluk yok. olayı okudum. iyiymiş dedim. devam ettim. sende kendini forum polisi kimliğinden soyutlayıp böyle yapmalısın nitekim forumu korumak sana düşmez. marveloth.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

yazık yani söyleyecek başka bişey yok.

kopyaya adı karışanı atamayı bir yana bırak ciddi ceza verilmesi, belirli süre bile olsa sınava tekrar alınmaması tarzı yaptırımlar gerekirken yapılan komik resmen.

marveloth da ayrı saçmalamış. isabet olmuş gizlendiği o mesjların.


ne yazmıştı ki adam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...