Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Zerg Hostile Guild Tanıtımı


RRa

Öne çıkan mesajlar

Zerg Hostile yoluna devam ediyor...

Raid Dungeon, Raid Rift, Craft Rift Farm, Expert Rift Farm, Premade Warfont, Open World PvP, T2 ve T1 Dungeon, Tüm PvP Dailyler, PvP Rift, Massive PvP ve Massive Gank.

Rifti Zerg Hostile ile beraber oynarsanız; Kısa sürede PvP'de High Lvl Rank'a ulaşabilirsiniz. Gank takımlarımız TÜM GÜN boyunca Defiantların açtıkları PvP Riftleri taş taşıyanları ganklemek için basarlar. Taş taşıyanları keserek çok hızlı bir şekilde Prestige ve Favor farmlanır. Premade Warfont takımlarımız The Black Garden'da Prestige ve Favor farmına çıkarlar. Her Çarşamba günü 5 PvP Rift kapat questinizi Defiant PvP Riftlerini kapatarak yada kendimiz PvP Rift açarak çok kısa süre içinde tamamlarız.

Girdiğimiz Raidlerden ve T2 Dungeonlardan haftada en az 40 Mark of Ascension farmlarsınız. DKP sistemi, Rank sistemi olmayan guildimizde T3 itemlere sahip olmanız çok KISA süre alır. T3 itemlere denk Craft itemlerininin neredeyse tamamı guilddeki meslek sahipleri tarafından yapılabilir. Bu Craft itemlerin istediği malzemelerde guild meslek sahipleri tarafından yapılır. Ve Zerg Hostile'da meslek sahipleri guild arkadaşlarına item yaparken KAR koymazlar. Yakında gelicek 5 kişilik t3 dungeonları kısa süre içinde farma alıp guild üyelerimize haftada 100 Mark of Ascension kazanmalarını sağlayacağız. Expert Rift farmlarımızda saatte 12.000 Planarite, Craft Rift farmlarımızda saatte 100 Platinium kazanabilirsiniz. Raid Rift farmlarımızda hiç bir item RESERVE değildir. Tüm katılımcılar rolleyebilir. Raid Rift farmlarımızda t2'ye denk epic item, lesser essence ve greater essence sahibi olabilirsiniz.

Yardımsever guild üyelerimiz ve zengin guildbankamız yeni lvl50 olmuş ve leveling yapan üyelerimizin hizmetindedir. Guild bankasındaki her itemi talep etmeniz halinde sorgusuz sualsiz alabilirsiniz. Dungeon farmlarımızda düşürdüğümüz tüm BOE itemler guild bankasına konur. Guild bankasında birikmiş yüzlerce planarite para raidlerdeki flask ve rune ihtiyaçları için harcanır.

Guild perklerine 24 puan verilmiştir. PvP ve PvE'de açılan guild bannerları guildimizin gücüne güç katmakta, zenginliğimize zenginlik katmaktadır.

Raidlerimize guildin en güçlü oyuncuları katılır. 1600 spell powerlı mageler, 1000 phis critli warriorlar, ölmek bilmeyen tanklar her raidde Zerg Hostile gücünü bossların yüzüne vururlar. Bize katılırsanız; bilinçli, karakterine özen gösteren, iyi oyuncular ile çıkılmış bu yolda birlikte oynamaktan keyif alacağınız bir çok yeni arkadaşınız olacak.

Riftin herhangi serverında GUARDIAN tarafında oynuyorsanız, recruit kriterlerimize uyuyorsanız... hiç düşünmeden karakterinizi Whitefall EU serverına taşıyıp bizimle iletişime geçin.

Daha önce Rift oynamış ve bırakmış olan arkadaşlar. Sizlere sesleniyorum. Geri kaldığınızı ve geri dönüşün çok sancılı olacağını sakın düşünmeyin. Zerg Hostile'da raidlere katılabilecek seviyeye gelmeniz, yada pvp de üst level ranklara ulaşmanız ÇOK KISA SÜRE alır. Oyuna başlar başlamaz hemen hemen tüm faaliyetlerimizde bize katılabilirsiniz. Rift şuanda 4 raidi, 24 saat boyunca süren Open World PvP'si ve adil class sistemi ile piyasadaki en iyi MMO'dur. Tavsiyemize uyun, verdiğimiz garantiye güvenin. Oyuna dönün ve bize katılın.


Düşük Ping'li, yüksek kullanıcı limitli Ventrilo serverımızda, hiç bir kötü söze, bağırış çağırışa yer verilmez. Guildin hiç bir alanında tesis ettiğimiz aile ortamının bozulmasına sebep olacak hiç bir hareket, tavır ve konuşmaya yer verilmez. Zerg Hostile'da oyun oynadığınız süre zarfında sosyal yaşamınızdaki statü ve haklarınızın korunması bizim garantimiz altındadır. Sırf bir oyun oynuyorsunuz diye aşşağılanmaz, hakarete uğramaz, saygısız davranışlara maaruz kalmazsınız. Guildimizde DKP sistemi ve Rank sistemi olmadığı gibi Officer sistemide yoktur. Şuanda Zerg Hostile 60 aktif üyesi ile kimsenin kimseden üstün olmadığı, kurulu aile ortamının vermiş olduğu huzur ile OYUN oynamaktadır.

Bu oyunu bizimle birlikte oynamak isterseniz; Whitefall EU serverında Guardian tarafında... Alarma, Jeykil, Deamonica yada herhangi Zerg Hostile üyesi ile temasa geçebilirsiniz. 22 yaşın üstündeyseniz, daha önce Raiding ve Massive PvP Contentine sahip bir MMORPG'de endgame oyun oynadıysanız birlikte oynamaktan mutluluk duyarız.

Her level ve classtan oyuncu alımımız devam etmekdedir.

Size son olarak söylemek istediğim bizim bu oyunda başaramayacağımızı düşündüğümüz hiçbirşey yoktur. Sadece iyi ve uyumlu oyuncuları bünyemize kazandırıyoruz ve güvendiğimiz tek şey oyunculuğumuz. Yabancıların da dediği gibi skill = power.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
20man raidlerde DPS ihtiyacımız devam etmekte.

Haftanın üç günü raid yapıyoruz.

Daha önce Rift oynayıp bıraktıysanız accounutunuzu çekinmeden açtırın. Karakterinizin geri kalmadığını göreceksiniz.

Whitefall EU'Da Guardian tarafındayız. Başka serverlardaki Guardianlar transfer kapalı bile olsa Contact GM'den benim guildim Zerg Hostile Whitefall'da derseniz karakterinizi transfer ederler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o gizli soru olayı bir çok arkadaşımızın başına geldi evet umarım halledersin ve aramıza dönersin

Yeni warfont önümüzdeki patch ile birlikte geliyor 1.5 ay bitmeden gelicek sanırım. Onun dışında gayri resmi RvR korkunc dönmeye başladı PvP Riftin gelişi ile zaten daily pvp questleride bunun habercisiydi ama özellikle oynadığımız server Whitefall'da çoğu zaman bu questleri yapmak ve o bölgelere hakim olmak bir namus meselesi haline dönüşüyor. Hatta dün çok üzüldüm guardianlar kendi aralarında 3 raid kurdular bizim ne yazıkkı raid saatimizdi biz katılamadık defiantlar kaç raid geldi haberim yok ama kıyasıya bir mücalde olduğuna ve iyi eğlendiklerine eminim.

Op classın olmadığı, classlar arası blansın uygun oldu, pcnin kaldırdığı bir oyunda bu tarz rvr'lar massive pvpler bizim çoğu zaman yaptığımız massive ganklerin tadı bir ayrı oluyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Zerg Hostile kaldığı yerden yoluna devam ediyor...

Kasım ayı ile birlikte kış saati uygulaması ve yeni aktivite takvimimiz aşağıdaki gibi:

ROS: 22:00 Perşembe
GSB: 22:00 Çarşamba
GP: 22:30 Pazartesi ve Cuma - 17:00 Cumartesi
DH: 21:00 Pazartesi ve Cuma - 17:00 Pazar
HK: 21:00 Salı ve Pazar
PvP: 12:00 - 18:00 Cumartesi ve Pazar

Raid Progress: GSB 5/5, ROS 3/5, DH 4/4, GP 4/4, HK 0/10

Akşamları 30 online olan guildde 60 aktif oyuncu bulunmakta. Zerg Hostile Raiding ve PvP guildi olduğu için hem PvP hem Raid yapan oyuncuların biraraya geldiği bir guild. Ikisinde de muhaffak olmaya çalışıyoruz. Guild üyelerinin çoğu rank6+.
Yeni oyuncu alımlarımız her class ve leveldan devam etmekte. Aramıza katılacak yeni oyuncuların MMO tecrübesi olması, uyumlu olması, mature bir yaşta olması bizim için önemli.

Bize katılmak isterseniz Whitefall Serverında, Guardian tarafında oyun içinden Alarma, Deamonica, Jorax, Jeykil, Cercis ve diğer tüm Zerg Hostile üyeleri ile iletişime geçebilirsiniz.

50 user, düşük pingli ventrilo serverımızda bizi ziyarette edebilirsiniz. zh.guildvent.net 8430
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Riftteki faaliyetlerimizi durdurduk. SWTOR öncesi tatil moduna geçtik. Bizimle birlikte oynamış tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederiz. Güzel bir 1 seneyi geride bıraktık. Eğlendik ve iyi vakit geçirdik. Triona da buradan bu güzel oyun için teşekkür ederiz belki çok uzaklarda bir yerde bizi görüyordur :p

SWTOR'da guild Devil's Pact olarak kaldığı yerden devam edecektir. SWTOR'a gelmeyip Rifte devam edecek oyuncularımız ise başka guildlerin çatısı altında devam edecekler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...