Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Zerg Hostile Guild Tanıtımı


RRa

Öne çıkan mesajlar

ZERG HOSTILE


Raid/Instance
Şuanda Zerg Hostile head start ile birlikte 5 dungeonı farma alacak.
Iron Tombs, Deepstrike Mines, Realm of the Fae, Foul Cascade ve Darkening Deeps.
Guild level40 seviyesine ulaştığı zamanda King's Breach ve Runic Descent gibi lvl40 dungeonlarını yapmaya başlıyacağız.
Bu şekilde devam edecek instance olayı. Guild lvl50 olduğunda da raidlere başlanacak. Amaç dışarıdan adam almadan raidi tamamlayabilmek.

Leveling
Raidlerin guildin end game level görmesi ile birebir ilgisi olduğu için sadece head start ve belki release günlerine mahsus LEVELING de resmi olarak guildce yapılacak. Ama normalde Zerg Hostile kesinlikle leveling guildi değildir.

Warfont
Headstart ve release da hem leveling adına hemde endgamede lazım olacak favorlar için warfontlar farmlanacak. Biz düşük levelken bile. 1 grup yada 2 grup olarak warfontlara girilecek. Bu PVP maçlarındaki taktikleri, tüyoları ve gittiğimiz stratejiyi websitemiz forumlarından öğrenebileceğiniz gibi bu pvp aktiviteleri esnasında zaten ventrilo da kesinlikle bulunulacağı için hiç bir üye herhangi zorluk çekmez.

Ventrilo
25 kullanıcılı, düşük pingli bir Ventrilo serverımız mevcut. Serverın şifresi yok ama üyelere ayrılmış kanalların var. Üyelermiz bu şifreleri yine web sitemizden öğrenebilirler. Recruit için başvurmuş arkadaşlar ile şifresiz #Recruit kanalında görüşüyoruz.
Onun dışında bize birşey sormak isteyen, başvurmadan önce bilgi almak isteyen yada oyun hakkında sohbet etmek isteyen herkesi bekleriz.
Adres: 75.102.59.5
Port: 8605

Taraf
Resmi olarak artık The Guardians tarafındayız. Recruit için başvuru yapacak arkadaşların artık bu kriteride baz alması gerekmektedir.

Craft
Oyunun bize göre en önemli konularından biri. Ve belkide en zoru. Gerek Alpha'da gerekse Beta'da neymiş ne değilmiş bir görelim tadında baktığımız mesleklerle ilgili ZOR olduğu kanısına guildce vardık. Headstart ve release günlerinde o kalabalık ve hengame arasında, o yarışın içinde bizim zor olduğunu kabul ettiğimiz ama oyununda önemli bir parçası olan meslekleri bir şekilde kolaylaştırmamız gerekiyordu.
Siz kastığınız mesleği ve skillinizi yükseltebilmeniz için lazım olan materyalleri sitemize yazıyorsunuz. Size lazım olmayan materyalleri lazım olan insanlara veriyorsunuz onlarda size lazım olanları veriyorlar. Basit ama işinizi kolaylaştıracak bir sistem. Talebin yoğunluğu halinde ise 6 meslek olduğu için 6'lı gruplara bölebiliriz. Bunun dışında yine sitemizden kimlerin meslek sahibi olduğunu, kimlerin hangi itemleri yapabildiğini ve skillerinin derecesini görebileceksiniz. Bu arkadaşlarımıza yine lazım olan materyalleri verip size gerekli olan itemi yaptırabilirsiniz.
Şuanda biz core ekip olarak aslında meslekleri paylaştık. Meslekler sizin oyun zevkinizin bir parçası değilse Zerg Hostile'de herhangi mesleğede ihtiyacınız yok, her itemi istediğiniz zaman meslek sahiplerine yaptırabilirsiniz.

Recruit
Başvuru için aradığımız kriterler aşağıdaki gibidir.

- 22 yaş ve üzeri. Mümkünse çok daha mature.
- İlk kez bir online rpg oynamıyor olmak. Yine mümkünse massive pvp ve raiding tecrübesine sahip arkadaşlar.
- Günde en az 4 saat online olabilen. (Tabi ki o gün işiniz varsa online olamayabilirsiniz)
- Guild aktivitelerine her daim iştirak edebilen.
- Hep birlikte düzgün bir başlangıç için pre-order yapmış olan.
- Ventrilo kullanan.
- İngilizceye vakıf.
- The Guardians tarafında oynayan.

Şuan da her class ve level için oyuncu alımı açıktır.

Server
Şuan da guildin serverı Sagespire EU English PVP serverı. Fakat headstart da bu serverların isimleri muhtemelen değişecek. O zaman tekrar bir seçim yapmak gerekecek. Seçimi yine bu başlık altında duyururuz. Ama Beta7 de Sagespire serverındayız.

Websitemiz: http://zerghostile.guildlaunch.com/
Kullanıcı Sözleşmesi - Ventrilo Kuralları - Web Site Kuralları - Guild Kuralları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cem dostum teşekkür ederim senide bekleriz.

evet arkadaşlar orada size söylemek istenen şu. günde 4 saat online olursanız guildin temposundan geri kalmamış olursunuz. ha sen pazartesi günü online olamazsın perşembe olamazsında cumartesi 16 saat karakterinin gelişimine harcarsın yine geri kalmamış olursun. onun ayarlamasını artık kendiniz yaparsınız. biz kimseden geri kalmamanızı her aktiviteye iştirak edebilmenizi istediğimiz için bu kritere yer verdik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hepinize kolay gelsin ve de basarilar ben sahsen defiant oynayacağım DAOC tan arkadaşlarla sene 2003 ten beri oynuyoruz mmo birlikte taa DAOC un ilk günlerinden zaten doac oynamış arkadaşlar da burda var neyse sözün kısası bizde o server da veya sectiğinizde olursak iyi pvp ler hepimize ama bilemiorum başarılar dilemek için yazıyorum cünkü rift i cok sevdim vede pre order da ettim hayırlısı bakalım

iyi günler iyi oyunlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sepulcher Zerg Hostile ilk kez Rift'de kurulacak. Aslında bu guild SWTOR için hazırlanıyordu fakat Riftin tahmin ettiğimizden daha güzel olması bizi şuan için tamamen Rifte yönlendirdi.

Guildin kurucuları daha önce ultima online, age of conan, wow gibi oyunlarda evet beraber oldular ama o oyunlarda kurulmuş guildler biraz daha farklıydı. Zerg Hostile tarzı kurduğumuz son guild 12 sene önceydi. O arada kurulan tüm guildler bazı kadroların biraraya gelmesi ile oldu AOC'daki Victorea guildi gibi.

Bu vesile ile iyi dileklerini sunan arkadaşlara da teşekkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi ben olamıyorum yanınızda :( ilk gün işlerimden dolayı bilgisayarımdan uzaktım. şimdi kendi bilgisayarımdayım ve acayip sorunlarla uğraşıyor birkere oyuna girebildim kaç saattir uğraşmama rağmen hala oyuna giremiyorum... sizlere iyi eğlenceler... warfrontta ki başarı doğal be abi, bukadar kaliteli oyuncu birarada olunca başarı doğal. bende oyuna girebilirsem aranızda benim gibi bi noobu da idare edersiniz artık :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...