Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahin!


nicotinee

Öne çıkan mesajlar

Nostoro damus'un kahin'i : Gün 2000 yılına gelicek 2000 yılına geldıgı zaman www cıkıcak yani vvv oluyor bu vvv incilde var vvv incilde ne olur ibranice 666 oluyor bu rakam (666) seytanın rakamı ve seytanın rakamı oldugu ıcınde gun gelıcek bılgısayarda öyle bir teknoloji ilerlicekki buradan amerika'ya msj atabılıyorsan yarın obursugun kendinde gidiceksin (yani bilgisayarla öleceksin) diyor kitabinda bu anlam aslında teknoloji cok ilerlicek ve radyosyondan ölüceksin ilk once bilgilerin yok olucak daha sonra kendin yok olacaksin dior[hline]Arqas
E-Mail:[email protected]
İcq:730402
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kahinlerin kehanetleri, kahinin baktigi uzay/zaman noktasindan dunyanin o anki haline ve davranislarina gore ileride olmasi en yuksek ihtimalli seyi soyler. eger o zaman dilimi icerisinde dunyadaki insanlarin secimleri ya da olaylarda buyuk degisiklikler olursa, gelecekteki sonuc degisir ve kahinin kehaneti artik bu evrende gecersiz, ama ancak sahislarin secimlerinin kahinin baktigi zamana uygun ilerledigi bir paralel evrende gecerli hale gelir. neticede nostradamusun kisa vadeli yaptigi kehanetlerden cikmayan olmazken (bkz fransa kralinin olumu) uzun vadeli kehanetlerinden fireler olmustur. (bkz kiyamet).[hline]www.mizzah.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi yerde çıkıp
said:
nicotinee, 08 May 2003 04:17 tarihinde demiş ki:
...sırf ve tek olan ondan baskası olmayan geri göyü yaradan allaha ınanın ve allahı dusunun...

diyosun sonra burda kahin di kehanetti nostradamusun söyledikleri çıkmıştı diye ortaya çıkıyosun.
ben anlayamadım senin olayını[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kehanet mi lazım hemen yaziim:

-doom 3 çıktığında ortam kopacak, milletin rüyalarına girecek, amerikada psikolojisi bozulup millete saldıranlar olacak, oyun bikaç ülkede yasaklanacak, hatta cnnde haber olcak, falan filan ama müthiş oyun olcak.

bi kişi olmayacak desin hadi bakim :)[hline]WoW - Swg - Ao
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 08 May 2003 16:33 tarihinde demiş ki:
.....nostradamusun söyledikleri çıkmıştı diye ortaya çıkıyosun.
ben anlayamadım senin olayını


Nostradamus bunları kafasından uydurmuyorki, adam o zamanların en hikmetli astrologlarından biriymiş. Allah'a inanmana engel değil yani adamın söyledikleri. bi de merak edersen niye diye www.gizlibilimler.com diye bir site var, oku belki fikrin değişir, adamlar üşenmemiş yazmışlar o kadar kaynaktan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

duckandcover.net

nostradamus un bush ile ilgili bi lafı var (geyik yane yalan) süperdir çok gülerim görünce[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm
derdimi anlatamamışım ben.
ya da sen sadece quote ettiğin yeri okumuşsun o mesajda

nostradamusun söylediklerinin geçerliliğini tartışmıyorum ben
ya da tanrının varlığını. tek bildiğim islam inancına göre fal, büyü, ileriden haber vermek vs. "haram" kabul edilir. bunlara bel bağlamak da aynı şekilde böyle görülür. gayet açık bir şekilde belirtilmiştir bu pekçok kaynakta.

sonuçta aynı anda iki karşıt fikri destekliyen birisiyle karşı karşıyayız. hatta anlaşılan birden fazla kişiyle. buna ben basitçe "tutarsızlık" diyorum.[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Istanbul'da yaşayanlara klay gelsin.5 yıl içinde *!poff ufff sesimi duyan varmıııııı dadadada dadi dadi dadi*[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 08 May 2003 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Japonya'ya bakalım o zaman adamlarda senede bir 7 şiddeti yada üstü deprem oluyor 9349234 tane kehanet çıkardı Japonya depremi diye neden Türkiye'yi yazsın ki? Neden özeliz yani... Ayrıca yıldızın durduğu yerle geleceğin ne alakası var mantıklı bir açıklama yapsın birisi yani. Onu bırakın Allah kendisi buyurmuş geleceği sadece ben bilirim diye, gerçi ben şahsen deist'im ama olsun başkalarına saygı açısından söylüyorum. Yani kehanet yapmak zor değil o kadar, dünyada olan o kadar çok olay var ki söylenen bir şeyin tutmaması zor bir ihtimal bence :D[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nostradamus çok ilginç bir insan, "inanmam ben" diyemiyorum da çünkü adamın bildiği pekçok şey var. altın kafeste gözleri oyulan kral'dan tuna nehrikıysında doğan hisler'e.. geçenlerde tekrar baktım da "üçüncü isa düşmanı"nın çıkmasına pek birşey kalmamış, allah korusun diyorum ancak.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...