Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekrar Silkroad


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Belki bu oyuna girme 5k pls ve minimum dıger sorunlar bitmiştir diye geldim ve haklı cıktım wow basla bırak basla bırak sıkılınca dedım bir geri donersem belkı eskisi gibi degildir duzelmiştir daha küfür eden yok yardım eden çok falan memnunum suan bulundugum halden bu durumla ılgılı bı bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa sevinirim neden boyle hep bir agızdan bıraktık bız bu oyunu hemen hemen herkes benım bıraktıgım donem bırakmış 2011de oynanmıcak mı bu oyun yahu :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wow 85 olamadım o kadar baydı hesap et. Bu yine oyun olarak harika bir oyun aslında ama bir iki şey eksik hem harita küçük hem secenek az class olarak ama grafik ana mantıgı falan cok guzel.

O kotu artan botlar vs vs kısmı gecmıs gıbı daha dogrusu varsa bıle genel olarak nufus cooook azalmış hiç girme derdi yaşamıyosun ve parti arama sayfası en fazla 2-3 sayfa oluyor en son bıraktıgımda 8 sayfayı gordugumu bilirim.

Bu sekılde yazınca kımılerı tahrik oluyormuş buyrun okuyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hala oynayan arkadaşlarım var, onları gözlemlediğim kadarıyla yazayım madem.

botlara karşı random spawnlar koymuşlar gibi bişey söylüyordu, yaklaştığında onyüzbinmilyon baloncuk damage veren cinsten. botlar azalmış haliyle. oyuna girmek için de işe gitmeden sıraya girip, işten geldiğinde oyuna girmiş olduğunu falan söylüyordu. sıra hala vardı, 3 ay önceydi gerçi bu. şimdi değişmiş olabilir.

hiç oynayasım gelmiyor mesela benim, çok gereksiz grind var bay geliyor resmen.

bilmemne eşşeğinden 500 tane kes questinden sonraki quest "o eşşeklerin toynağı çok güzel oluyo, 200 tane getir bakiyim" olunca, ve toynağın da drop rate'i %30 falan olunca enrage olup silmiştim oyunu .
hatırladıkça daral geliyor :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

.

bilmemne eşşeğinden 500 tane kes questinden sonraki quest "o eşşeklerin toynağı çok güzel oluyo, 200 tane getir bakiyim" olunca, ve toynağın da drop rate'i %30 falan olunca enrage olup silmiştim oyunu .
hatırladıkça daral geliyor :(



su aynen wow aslında :D yok ben dırek gıdıp 5000 tane aynı yaratıktan kesıyorum sonra cıkan bazı esyaları bırıktırıp toptan stall acıp satıyorum cok tatlı oluyor olmadı bazen bi stallda cok ucuz bısı goruyorum alıyorum kendım stall acıp daha pahalıya falan ne bılıım yani oyun harıka olmasa bıle gayet bı sonra ki vizelere kadar gideri var benım ıcın :D sıra falan gram yok tıkla gir suan onu belirtmek ıstıyorum. Bu arada gelmek ısteyen olursa emın degılım hangi serverdayım ama ya azteca (yeni server) ya malazgirt (türk serverı) olsa gerek ıkısınde karakterım vardı. Gercekten bırılerı ıle beraber oynamayı cok ısteyecegım tarzda bır oyun baslamak ısteyenler ıcın bastan bıle baslıyabılırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler kafanız mı guzel elbette silkroad ile wow kıyaslamıcaz burda :D o kadarda abartmadım farkındaysanız dedım bile kac post once ama guzel oyun olmus ve hayır wowda yuksek level questlerı bıraz daha duzelmıs olsa bıle ben hala 20-50 arası muazzam sıkılıyorum wowda onu belirtmek ısterım. Benım anlatmak ıstedıgım silkroad bız kafamızı baska yone cevirince biraz duzelmıs ama su kadar saglam wow savunuyorsanız elbette gelmenıze gerek yok ben wowdan sıkıldım dıye bıraktım .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Quest yaparak silkroadda level kasma o zaman gayet mantıklı bot falan olmasına gerek yok arkadasların falan bır araya gelıp kendı levelınızdan 3-5 yukarı seylerın orda grind yapın gayet sıkılınca zaten level atlamıs oldugunuzdan yer degıstırıyosunuz falan olmadı trade yaparsınız hemen yada thief hangisini seviyosanız ama buraya gelme sebebım Silkroad coh harıka super bısı wow ile kapısır demek degildi neden illa wow oldu konu bılmıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mithat said:
su aynen wow aslında :D



eheh oraya kitlemişim ben, tekrar baktım da ^^

f2p oyunlar içinden oyun seçmem gerekirse silkroad seçerim gene heralde, en azından karakter falan yaratırken bi miktar çeşitlilik olabiliyor.

Skill farm olayı ve haddinden fazla zaman harcamak gerektiğinden daral gelmişti bana. oyunun dinamikleri seni bot kullanmaya zorluyor , sorun orada.

en basit örneğini vereyim, 3 arkadaşım var. bunlardan biri bot kullanıyordu. diğer ikisi de aynı evde kalıyor, aynı pcden aynı hesapla oynuyorlardı. vardiya usulü çalıştıklarından eşşek gibi gametime oluyordu karakterde de. ona rağmen botla kasılanın yanına yöresine yaklaşamadılar para + level konusunda.

bot illa ki vardır, ama daha komplike olmuştur. eskisi gibi mal mal düz çizgide gitmiyodur sadece :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bot bi avantaj elbette ama amacın 110 level falan ise ben gayet zaman gecırmek ıcın oynuyorum o zaman oyunda soyunup yok mu benımle dans eden desem yeridir :D cok rekabetci ortamım yok zaten sabah basladıgımı dusuncek olursak :D hayır somestr tatılındeyız turk serverındayım (baktım) ve tek tık gırebılıyorum sıkıntısız tasasız heryer bot kaynamıyor ama yıne var dıkkatımden kacmadı degıl ve eglenebılıyosunuz oyle ya da boyle. Wow gibi degil ama bunu bılıyoruz bunda anlastık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...