Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

MUD bölümü

sldsnake

Öne çıkan mesajlar

MUD için fazla açılan sayfa yok.
O yüzden açılmaz.
Paticikte ilgilenen fazla kimse yok.
Ama MUD ile ilgili muhabbetleri Bilgisayar Oyunları veya Internet bölümlerinde takip edebilirsin.

Ayrıca bir ara MUD oynamaya heveslenmiştim. En çok oynanan bir mud serverda oynuycaktım. Forgotten Realms ile ilgili. Hatta Gameshow'da bir yazıdan dolayı heveslenmiştim. Deepwater'a mı ne girmiştim. Bir halt anlamadım çıktım. Aliens Versus Predator Mud'ı vardı onu da beceremedim.

Hatta ilk MUD denemelerimde başarısız olmuştum da USENet ile, Zmud olmasa hiç oynayamayacktım.

www.netdragons.com'da Vagabond Quest'te Dungeon of Despair hoşuma gitti. Onun arabirimi ile Mud yapsınlar oynarım. Ama şu anki Mudlar gerçekten çok karışık, oynayamam.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Sosyal ağlarda paylaş

MUDlari ben de cok severim, oynardim bi aralar bayagi; acma planlarim vardi; hatta hala var biraz degi$ik turde bi MUD acma planim, geli$tirip.

ama sorun $u ki; paticikte yeterince oyuncusu olduguna inanmiyorum; yani; ancak internet ya da bilgisayar oyunlari bolumunde bir topic aktif falan oluyo genelde MUDlar hakkinda; oldugu zaman - alan acilsa pek ise yaramaz yani[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunca, 10 May 2003 12:28 tarihinde demiş ki:
mud ne[hline]"Fevaxium"
Vern "Krakilin" Clemente

MUD'un açılımı Multi User Dungeon'dur. Bir FRP oyunudur (ama D%D ye uyma zorunluluğu yoktur). Sadece yazı ile oynanır. Her şeyi komutla yaparsın. Bir odaya girğinde ise sana o odayı anlatı server örn:

Tapınağın girişi

Çok büyk bir heykel var daha yakına gidince bunu tanrının heykeli olduğuna flan ............. diye gidiyor[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wastiee, 08 May 2003 20:51 tarihinde demiş ki:
ama sorun $u ki; paticikte yeterince oyuncusu olduguna inanmiyorum;[hline]wastiee

Bunu öğrenmek kolay! Siteye bir Anket konulup bakılabilir veya Forumlardan bir konu açılıp herkesin oynadığı serverini yazmasını isteyebilir (DAoC bölümündeki Nüfüs sayımı gibi)[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wastiee, 10 May 2003 14:05 tarihinde demiş ki:
organize olun, sayiminizi yapin, topic acarak vs; bakalim ona gore :) eger iyi bi kitle varsa mud oynayan burda ho$uma gider benim de; ama sayim organizasyonunu size birakiyorum :)[hline]wastiee

en az kaç kişi olsun bu kitle[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss!
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...