sldsnake Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 MUD bölümü açmayı düşünüyormusunuz??? Belki biraz eski bir oyun ama çok sayıda server aktif durumda ve oldukça fazla üye sayıları var![hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 MUD için fazla açılan sayfa yok. O yüzden açılmaz. Paticikte ilgilenen fazla kimse yok. Ama MUD ile ilgili muhabbetleri Bilgisayar Oyunları veya Internet bölümlerinde takip edebilirsin. Ayrıca bir ara MUD oynamaya heveslenmiştim. En çok oynanan bir mud serverda oynuycaktım. Forgotten Realms ile ilgili. Hatta Gameshow'da bir yazıdan dolayı heveslenmiştim. Deepwater'a mı ne girmiştim. Bir halt anlamadım çıktım. Aliens Versus Predator Mud'ı vardı onu da beceremedim. Hatta ilk MUD denemelerimde başarısız olmuştum da USENet ile, Zmud olmasa hiç oynayamayacktım. www.netdragons.com'da Vagabond Quest'te Dungeon of Despair hoşuma gitti. Onun arabirimi ile Mud yapsınlar oynarım. Ama şu anki Mudlar gerçekten çok karışık, oynayamam.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 MUDlari ben de cok severim, oynardim bi aralar bayagi; acma planlarim vardi; hatta hala var biraz degi$ik turde bi MUD acma planim, geli$tirip. ama sorun $u ki; paticikte yeterince oyuncusu olduguna inanmiyorum; yani; ancak internet ya da bilgisayar oyunlari bolumunde bir topic aktif falan oluyo genelde MUDlar hakkinda; oldugu zaman - alan acilsa pek ise yaramaz yani[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 wastiee sen yap bi tane biz oynarız oynattırırız :)[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 çengi misin kardeş[hline]Thief of Paticik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 guzel olur walla ne diyeyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 mud ne[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: tunca, 10 May 2003 12:28 tarihinde demiş ki: mud ne[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente MUD'un açılımı Multi User Dungeon'dur. Bir FRP oyunudur (ama D%D ye uyma zorunluluğu yoktur). Sadece yazı ile oynanır. Her şeyi komutla yaparsın. Bir odaya girğinde ise sana o odayı anlatı server örn: Tapınağın girişi Çok büyk bir heykel var daha yakına gidince bunu tanrının heykeli olduğuna flan ............. diye gidiyor[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: wastiee, 08 May 2003 20:51 tarihinde demiş ki: ama sorun $u ki; paticikte yeterince oyuncusu olduguna inanmiyorum;[hline]wastiee Bunu öğrenmek kolay! Siteye bir Anket konulup bakılabilir veya Forumlardan bir konu açılıp herkesin oynadığı serverini yazmasını isteyebilir (DAoC bölümündeki Nüfüs sayımı gibi)[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 organize olun, sayiminizi yapin, topic acarak vs; bakalim ona gore :) eger iyi bi kitle varsa mud oynayan burda ho$uma gider benim de; ama sayim organizasyonunu size birakiyorum :)[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ben oynarim. Eskiden az zayif not almadim mud oynamaktan. Yaklasik toplam 1500 saat oynamisimdir herhalde.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ya ben FRP hastasıyım tabi bide dm im yaw bi netten mud oynamak nasip olmadı onun bi Türkçesi yokmu ing im o kadar gelişöiş deil de... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: wastiee, 10 May 2003 14:05 tarihinde demiş ki: organize olun, sayiminizi yapin, topic acarak vs; bakalim ona gore :) eger iyi bi kitle varsa mud oynayan burda ho$uma gider benim de; ama sayim organizasyonunu size birakiyorum :)[hline]wastiee en az kaç kişi olsun bu kitle[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Ben varım valla açın oynarım :)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Hadı bakalım ayarlayın oynayalım ....[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Hiç oynamadım ama burda o tarz bir şey açılırsa kesin oynarım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Grup olayı dırek kalkıyor patıcık ordusu olarak dolasıyoruz...[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 arkadaslar; konu paticikte mud acilmasi degil, mud forumu acilmasi :)[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 önce bi mud belirleyip orda doplansak?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.