Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok eskilerden


Oski

Öne çıkan mesajlar

selam. ya ben bu oyunu 7-8 sene önce oynuyodum. o zaman süper bir komite vardı. eu excalibur'da hibernia'da oynardık. durlag vardı, baggio vardı, zed vardı falan filan.

sonra okul yüzünden bıraktım ben oyunu. çoğunluk da bıraktı zaten. wow çıktı, herkes onu oynadı. ben de 3 sene wow oynadım. mythic yaptı diyip warhammer online oynadım ama daoc'tan aldığım tadı alamadım vs.vs.vs.

aklımda hep vardı ne durumdadır daoc diye de paticik'le de bağım koptuğu için hiç haberim olmuyordu. şimdi gördüm, serverlar birleştirilmiş, insanlar oynuyor falan. ben bıraktığımda trials of atlantis vardı en son.

şimdi durum nedir? popülasyon nasıldır? rvr'de hala eski tat var mı? yoksa expansionlarla wow gibi pve'ye mi kaydı tamamen oyun? dem hibbies hala oynuyor mu?

birileri elimden tutarsa başlarım ben tekrar heralde =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.camelotherald.com/news/index.php

Sagdan bakarsan su an online 1334 kisi oldugunu gorursun geceleri 2000-2500 olur rahat guzel rvr doner ama amerikan serverlari oldugu icin primetimelari bize biraz ters bi suru expansion cikti iyisiyle kotuyuse eski tadi yakalarsin sirf o eski yerlerde gezmek bile hosuna gidicektir :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aha =)

nasıl abi oyunun durumu şu an? ben de bard başlamak istiyorum tekrardan. en son bi 50 druid olan accountum vardı ama kimin adınaydı, şifresi neydi hiç bişey hatırlamıyorum =) durlag a sormak lazım. o accountu kurtarabilirsem onla devam ederim. yoksa bi bard açarım baştan.

ama pve kasmak istemiorum ben wow gibi falan. klasik daoc gibi sağlam rvr varsa dönecem =) fg yi gördün mü instant mezz i çakıp arkadan spam mezz spam heal atmak istiyorum eheh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

genel olarak eu time a görede iyi action mevcut şu an..iyi grup denk geldiği zaman 4-5 saatte 100-200k arası yapilabiliyo..haftasonları zaten action istemediğin kadar var genel olarak zerg fakat yinede 8v8 denk getirmek mümkün.oyuncu kalitesinde düşüş var..pug grupların cogunlugunda 8v8 kaybedince gruptan çıkma,ventriloda atışma vb. şeyler oluyo o bakımdan hazırlıklı ol derim.bunlar dışında daoc eski daoc.

pve konusuna gelirsek illaki template yapmak için biraz pve yapicaksin sonuçta artifact vb şeyler kendi kendine levellanmicak..eğer platinium alırım dersen para karşılığı işler kolaylaşır tabi..eğer alamam dersen illaki dragon raid-ml10 raid tarzi şeylere giriceksin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte daoc un pve si sonuçta rvr'ye yönelik oluyodu ama. yani master level falan kasıodun ama sonuçta rvr adam olmak için yapıodun hepsini. wow daki gibi pve kasıp, illidan ı kesmeye çalışmıodun.

rvr duruyosa varım. zaten 14 gün free trial varmış. indiriyim client i bakiim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Midgardda US Kayin eski oyuncularından oluşan ciddi bir topluluk vardı, hala devam ediyorlar. haziranda bende geri dönmeyi planlıyorum. sanırım arkadaşlar gerekli bilgileri vermişler. Tabii bu oyuncuların her realmda karakterleri var o yüzden bir şekilde ekiple temasa geçmen gerek, nerede oynadıklarını bulmak için. Oldukça yardımsever ve kaliteli bir topluluk.

lvl almak oldukça kolay 1 günde lvl 50 olmak mümkün, insanlar TOA da non stop pl yapıyor gruplarıda dolduruyorlar. tam yerini hatırlamıyorum yanlız hangi ML zone da.

RVR ise bombaydı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Ya insanın böyle canı çektirilmez ki lan 500 yıl sonra, ben de aradığımı bulamadım zaten WoW'da, sonra WAR ve Conan da kötü çıktı MMO'suz kaldım hep. İndiriyorum client, hep hayalini kurduğum Norse SB'yi açarım belki :p

Platinum ne iş? Bildiğimiz para platinumdan bahsetmiş adam, oyunu kolaylaştıran premium tarzı bişey geldi sandım ben de :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben acc'ı sarıya verdikten sonra dönmedim işte bi daha, freede dorukla çok takıldık benim ekran kartı yanana kadar.

İlk cafede acclarımızın keyleri ulaştığında yaşadığımız heyecan, necro açışım ilk gün 6-7saat cafede başından kalkmamam.Daha sonraki reaver maceram falan ne güzel günlerdi dedirtiyo insana.En güzel zamanlarıydı oyunun bizim cafede oynadığımız zamanlar.

Devamında yaşadığım heyecan new frontiersa geçerken olmuştu.Off çok özlüyorum resmen.

Edit Haa bi de hala en iyidir bence.

http://video.google.com/videoplay?docid=1597069780207751007#
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen Light eld ile zirve yaptıydın resmen benim hatırladığım kadarıyla :D

Reaverlarda 1.liğe yükselmiştim bi ara merlinde tey tey :D

Executioners guildine geçtiğimde cafenin botundan yararlanamamam trip yemem falan ahahahaha ama hayatımın gruplarını orda yaptım ya :D

Ben gaza gelsem nolcak abi çıkmaz 8 işte herkes dağıldı.

Nanatuttatanalı gruplar herif resmen radar kullanmada en iyiydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha aynen hatırladım ve yarıldım ya. biz barışla martta oynadık 1 aya yakın 4 char kastık 50. rr5 olduk stealtherlarla bıraktık sonra final dönemi falan. cuma tekrar baslıcaz. stealther mid oynuyoruz baya akıyo ama alışkın değilim ya. üstüme üstüme geliyo oyun stealth ol koş vur vanish at kaç vur zephyr falan belki bard , eldirtch kasarız yine . gel sende. doruğudagazla . kayıp gelmiş izmire , mehmetide ayartırız olduk işte 5-6 kişi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...