Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Death Knight PvP


forçen

Öne çıkan mesajlar

Jeeztro said:

loop said:

Pve den uzak geçen yıllarıma son vermek istiyorum. Hem tank olup hem bg-arenalarda akmak istiyorum. Dk yımı yoksa warrior umu önerirsiniz ? Ya da paladin ?


Warrior oynama en kötüsü şuan o, tabi sonraki patch nolacağı belli olmaz.


Zaten şöyle bir şey var, warrior a genelde 1 verip 2 alıyolar galiba. Sürekli forumlardaki muhabbetlerden edindiğim intiba o. En iyisi uzak durmak galiba.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen, özellikle expansion başlarında überiz. Hiç şaşmaz bu fakat gear levelın artmasından sonra damageı birşekilde düşürmek için nerfe gidiyorlar. O kadar nerflendik mesela, pve için konuşuyorum her fightda birinciyim bizim guilde göre. Gerçi karşımda hunter,mage,warlock oluyor genelde. Hepsinden ikişer tane olunca. Başka class yok alacak. Ama gayet tatmin edici end game gearla. PvP' de kötü ama. Tanklığı da sanırım aralarında en zevklisi. Adam gibi bir race seçersen özellikle, ben salak gibi gnome a çevirdim karakteri, shieldimi bile göremiyorum fightlarda. PvE için warrior çok zevkli tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
Valla 5 yıldır doyuramadığım pvp hevesim bir kaç haftada bitti nerdeyse. 2 aydır girmiyordum , üzerimde enchsiz gemsiz s10 set var, yine bg de boss gibiyim :) Harbiden çok op blood dk :) Artık ufaktan pve ye yönelme zamanı geldi galiba. Pek wotlk sonrası hiç bir dungeonu raidi bilmediğim için tanklık yapamam, peki melee dps olarak yeteri kadar zevk alırmıyım, ne dersiniz ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...