Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Satanic Verses


FiXxXeR

Öne çıkan mesajlar

The Satanic Verses adli kitabi e-book olarak bulabilecegim yada e-book olarak satin alabilecegim bir yer varmi? Amazona baktim ebook olarak yok. Normal kitap olarak var ama oda kitabin icerigi yuzunden ne suanda bulundugum yerde gumrukten gecer nede Turkiyede.
(Not: Kitap 1989 yilinda yazilmis islami elestiriyor bazi gercekleri ortaya cikariyor. Kitabin ciktigi yil yazara olumune kadar hapis cezasi vermisler tabi yakalamamis. Ve suanda bile kellesine odul var. Butun musluman ulkelerinde banlanmis bir kitap)
(not2: kimse alinmasin islamla falan dalga gecmeye calismiyorum. Ateistim ama inanana saygim var. Sacma sapan mesajlar yazicaksaniz hic yazmayin daha iyi)[hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fed-Ex ile getirt hiç bir şey olmaz. Kitabın konusu yanlış hatırlamıyorsam Şeytan kılık değiştirerrek Hz. Muhammed' e Allah'tan geitiriyormuş gibi ayetler getirir. Hz. Muhammed' de bu ayetlere uyarak bir önem insanları Şeytanın Ayetleri ile yönetir. Yani yönetim Şeytan' ın eline geçer. Onun yazdığı ayetler de Allah' ın emri olarak bilinir. Sonradan gerçek anlaşılır. Bu kitapta bu ayetler yar aliyor olması gerekiyor. Aslinda çok da önemli değil. Humeyni Salman Rutinin ölüm fermanını çıkartana kadar kitap raflarda 1 dolara kadar düşmüş tozlanırken, fermandan sonra kitaplar 10.000 dolara bile alıcı bulmuştu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...