mukusleo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 şu anda ben kendime bir forum yaptım fakat theme bulamadım rica etsem sizin bu turuncu them in html sini özel mesajdan atarmısınız Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 nasıl theme bulamadın? şu anda forumların şeffaf mı eheh[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 lütfen turuncu theme'i kullanmayın, bu bizim ana temamız. Site forumlarımızın renkleri, sitelerimzde bile kullanmıyoruz. free temalar icin phpbb, vbulletin vb. gibi forumlarını incelemenizi tavsiye ederim.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... [Bu mesaj karakedi tarafından 13 May 2003 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Vbulletin temaları paralı diye biliyorum yan bilgi olarak söyliyeyim dedim.Ama birçok phpBB forumun temaları var eger arama yaparsanız bulursunuz birçok site.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-kri-nona Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 virus sen sanane de ki virusmusun? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Hişşt S-kri-nona, Virus' ten cevap beklerken hani şu denemelerinden bir kaç tanesini Karalama Deferine copy/paste yapsan da biz de bu arada onları okusak, şenlensek. ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 sananedeki virus sanane Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.