Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OSI Oynayanlar veya Oynamak Isteyenler


GaGa

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar arkadaşlar;

Yaklaşık 2 senedir OSI'de oynuyorum.Daha önceden de bir çok Türk Free serverlarında geçmişim var(Avalon,Mystra vs. vs.) fakat bunların devamlı açılıp kapanmasından bıktığım için 2 sene önce OSI'ye başladım ve çokta memnunum.

OSI Europa Shard'ında [AAF] Guild'indeyim.Tahmin edebileceğiniz gibi yabancı bir guild.Aktif bir guildiz.Devamlı champlar peerlessler eksik olmuyor.Actionda hiç bitmiyor tabiki.Yaş ortalamasıda oldukça yüksek.Daha çok PvM ağırlıklı bir guildiz fakat champlarda yeri geldimi pvp'de yapıyoruz.İsteyeni guild'e alabilirim.Bu konuda tek dileğim ve isteğim arkadaşların anlaşacak kadar ingilizce bilmesi çok yararlarına olacaktır.Aksi halde hiç başlamasınlar bence.İnsanlarla anlaşamadığın bir serverda aylak aylak dolaşmak ve üstüne para vermek pek hoş olmaz gibime geliyor :)
Diğer bir sorun ise bir heves ve gazla başlayıp 10 gün sonra ortadan kaybolan insanlar.İtemler, para ve en önemlisi zaman harcıyoruz bişeyler öğretmek için, adam 10 gün sonra kayboluyor.
Bu da pek hoş bir durum değil tabi.

Başlayacak veya başlamayı düşünen arkadaşların şunu bilmesini isterim ki OSI bizim oynadığımız free shard'lardan çok çok çok daha farklı bir yer.
Eski ortamları ararayacaksanız pek bulabileceğinizi sanmıyorum.Ama action her zaman var bundan pek şüpheniz olmasın.

OSI'de oynayan veya oynayacak arkadaşlar varsa benimle irtibata geçebilirler.Bende oyunda müthiş varlıklı ve güçlü bir karakter değilim fakat elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

MSN: [email protected]
ICQ: 73308480
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...