Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cobra


TheSilver

Öne çıkan mesajlar

kadıköyde hem ansalon da hemi de tılsımda mevcut. ansalonda movie, tılsımda hem movie hem de seriler vardır diye tahmin ediyorum. ama ansalonda renkli fotokopi kapaklı falan veriyolar :)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnanmıyorum ya bu gün benim için gerçeken tapılası bir gün...
Türkiyede Cobra fanatiği olduğunu zannetmiyodum... Çok sevindim :)
Zamanında Showtvde yayınlanan, Yüksek derecede şiddet içerdiği halde bizim türk kültürü (çizgi filim ise çocug içindir lan)sayesinde Çocuk kuşağında yayınlanan, kolun giysi içine çekilerek ve kol yerine fülüt koyularak ilgi ile seyredilesi varlık...:D[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki:
bana bir frp bug ı söyleyin

Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İzlerken çok küçüktüm ama içi dışı bir gönlü hoş bir abimizdi icabında :) adamlar ateş ediyordu hiçbirşey olmuydu herife sırıtıp kolundaki orak gibi şeyle deşi veriyordu fukaraları dışı kirstalden yada camdandı içinde sarı iskeleti gözüken robot gibi birşeydi bende Cobranın playstationda çizğiromanı var evet yanlış okmadınız ps1 de daha bu gün aldım ben oyun diye aldım bayağı anmasyonlu çizgi roman çıktı ama daha tam bakmadım vakit bulduğumda adam gibi bakıcam tek sorunum japonca :(

[Bu mesaj TheSilver tarafından 01 May 2003 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...