Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemeksepeti


Siamon

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici

Hesabı silme koymuşlar, daha önce hesabımı silin deyince sistem izin vermiyor demişlerdi de KVKK kapsamında silinmesini istiyorum, yoksa şikâyet edeceğim diye mesaj atmıştım ben de.

Silmediler yine, şikâyet de etmedim gerçi. Şimdi sildim hesabımı. 16-17 yıldır üyeyim sanırım, gitti üyeliğim. Hesapların çalınması bu tasarım rezilliği, yeter yani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Trendyol en azından arkasında duruyor müşterinin, ama son 1 ayda söylediğim 3 yemek yanlış geldi oradan da. He seferinde tüm parayı geri aldım (yemek ve fiş resmi istiyorlar, parayı yüklüyorlar), ama uğraşılmaz. En sorunsuz Getir sanırım.

Hazır hesap silmeye başlamışken N11 ve Trendyol hesaplarını da sildim. Amazon ve Getir online alışveriş ihtiyacını karşılar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 15.05.2022 at 16:36, orc_lord dedi ki:

Türkiye'nin en sevilen şirketlerinden biriyken geldikleri yer cidden takdir edilesi. Alternatif olarak Getir ve Trendyol öne çıkmaya başladı ama şirket olarak her ikisini de sevmiyorum ben ?

 

sanırım orada çalışanların da umrunda değil. "sakin ol şampiyon" eleştiri almıştım birisinden.

CORPORATION olarak büyümüş, zenginleşmiş, paralarını arttırmışlardır tabii ki, ama müşteri gözünde gittikçe değer kaybediyor. Getir'e geçtim ben de.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...