Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemeksepeti


Siamon

Öne çıkan mesajlar

hayır bu 2.ye gelen elemana verdim 3 kutuyu, açtı içlerine baktı bide.

3 pizza dediğin nedir lan, malzemesi toplasan 5 liralık şey.

sonra kendimden utandım, o son konuştuğum kadından önce bir kadınla konuşmuştum işte ilk yetkili dedikleri, o kadının sesi en son ağlayacak gibi oldu ama çok sinirliydim, arayıp özür dilesem mi falan dedim içimden, sonra onun mutsuzluğuyla mutlu olayım deyip devam ettim.

zaten şuan gıda sektöründe lezzet diye bir şey kalmadı sayılır, parayı veren sizsiniz, hakkınızı yedirmeyin. hayır insanın salak yerine koyulması çok kötü bir durum gerçekten.

hani sınırsız menü için mekanda açık büfeye koydukları pizzalardan gitmeyenleri ısıtıp göndermediklerini bilsem yine bir şey demem, koskoca firmanın şubesisin sen, yazık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

gelen pizzadan şikayetçi olup sonra yiyip sonra da şikayet edip refund istemek de ayrı epikmiş ama hakikaten. şikayet edersin de refund istemek nedir yani?

valla ben öle müşteriyi kaybetmek isterim.


bana mı dedin xeno?

ben yemedim, o eatten söyleyenler yemiş mi bilmiyorum ama :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici

Telefon neyse ama adres çok kötü.

Haberim olmadı, kayıtlı e-posta adresim kullanım dışı. E-posta adresimi değiştirmek istiyorum ama değiştiremiyorum, KVKK kapsamında e-posta adresimi değiştirin diye başvuru yapmaya karar verdim. Değiştiremezlerse kuruma taşıyacağım olayı.

Sizin de aynı şeyi yapmanızı öneririm.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Web'den girince eskisi gibi lokasyondaki tüm restoranları listeleyemiyor muyuz? Arama çubuğu boşken aramaya basınca her şeyi listelerdi eskiden. Joker de oradayken çıkardı. Web sayfasını iyice saldılar sanırım. Rakipleri sürekli yenilik yaparken Yemeksepeti artık sadece siber güvenlik açıklarıyla konuşulur oldu ilginç. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...