karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 iyi olmuş iyi... yenilikler paticiği bir lunapark havasına bürüyecek yakında :P[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 mesela şimdi 15 kere okunmuş[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 baya iyi olmuş[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ben sewmedim bence gereksiz.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Nassı da kılsın slay? ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ben onun ilk üye oldugu zamanı bilirim o zaman kıldı :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 *!kıldır* yok ama ciddi mahremiyeti bozmakta :p boyle senden once okumuş 1231233 kişi olduunu görünce adamın morali bozuluo. bozar kısaca. :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Kıl olma Slay hızlı ol, ilk sen ol. :lol: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 bulaşıcı deildi bendeki ? bi anda fışkırdı kıllar senden de ghald :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 en çok ilk okuyan madalyası var mı ? :P[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 yanlış ama bazı topic'lerde saçma sapan rakamlar yazıyor[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 nasıl sacma rakamlar? url verir misin?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Bu forumun çok daha fazla okunmuş olması gerekiyor[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 7 mayıs 2003 sabah saat 07:küsür civarından itibaren konu baslıklarının kaç defa izlendigini logluyoruz. yani bugunden once birileri konu baslıgını izlemişse o loglanmadıgından otomatik sıfır olarak gorunuyor :) her yeniden izlendiginde 1 artıyor. mesela tüm eski konu baslıklarına bakın hepsi sıfır defa okunmuş olarak gorunecek. çünkü 7 mayısdan onceki konu başlıklarının izlenmelerini loglamıyorduk. Artık logluoz, hazır loglamışkende gösterioz :) herhangi sorun yok yani :) ayrıca bizim izlenme modulumuz super, sayfalar dolusu konu baslıklarında sayfalar arasında gidip gelsen veya gidip gelirken refreshe bassan vs topic hitini arttırmıyor. vs.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... [Bu mesaj karakedi tarafından 07 May 2003 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ozaman doğrudur ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 bak en iyi örnek paticikFM, 3binden fazla msg var icinde ama sadece 9 defa okunmuş yazıyor :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 her neyse bu x kere okuma hedesi falan koymanız milleti editleyip beni editlemediğiniz için sizi haklı çıkarmaz hıh ! bende beğenmedim bu hedeyi editlenene kadar[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ben de isterim. :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 POLL İÇÜN OMUF OMUFAAAA[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: Sly-One, 07 May 2003 17:22 tarihinde demiş ki: bence gereksiz. ha bi konuda uyustuk sonunda :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: Sly-One, 07 May 2003 17:22 tarihinde demiş ki: ben sewmedim bence gereksiz ayrıca ben hepsi butonunu geri istiyorum[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ne var? ben de yapardım bunu :-p sıkıysa x kere bakılmış ama y kere okunmadan geçilmiş diye bi hede yapın da göriyim :D şaka bir yana bence gereksiz olan, yapılan her yeniliğe "gereksiz" diye itiraz etmek... bırakın yahu, sistem her geçen gün gelişiyor işte. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben de "hepsi"yi isterim![hline]Truth does not exist, But the lies do... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 E orda duruyor hepsi tabi tıklamadım çalışıp çalıişmaıdnı bilmiyom :)[hline]Something in your mind? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bende denemedim demekki pekde kullanmaya gerek yokmuş ama çalışıp çalışmaması hakkında bilgim yok.[hline]Thief of Paticik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.