_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Arkadaşlar Bazi phpBB ve Paticik forumlarını açamıyorum. açmak için açmak istedğim linke sonra geri butonuna ve sonra ileri botunona basiorum. ilginç bi sorun var. pcme Wscript virüsü girmişti format attık yine başladı. Yardım[hline]ICQ Add Email: [email protected] Dikkatsiz insanlar kibrit ile oynarlar hemde kutuda kalan son kibrit ile... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ßanada oLuyorum meseLa anime ßöLümüne giremiyorum...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe Add Him My Icq List dIkLama SakIn Kötü oLur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 windows dan kaynaklanan bi problem olabilir. php destekleyen programları silmişsinizdir yada yoktur[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 php icin bir program kurmu$ olmaniz gibi bi$i gerekmiyor; server-side bir sey. bu sorunu bir kac kisi yasiyor, diger siteleri bilemem de; paticik icin konu$iyim; Internet Explorer, $u sitenin kapali oldugu 2 hafta vardi ya, o arada siteye girmeye cali$tiginiz zamanlari cachelemi$ ya da o tur bir $ey, bazen acmak istediginizde paranoyak $ekilde hic denemeden direk 'sayfa bulunamadi' sayfasini gosteriyor. zaman zaman basima gelen bir sey bi site down olduktan sonra bi sure, ama bende sorun yok su anda. cozumu konusunda bi fikrim yok; tools -> internet options 'dan cogu cachelenmi$ $eyi temizledikten sonra bile devam ediyomu$ sanirim insanlarda. ama browser-side bir sorun yani[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.