Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Okuldan paticiğe giriş yapamıyorum. Belki bugünlük bi arıza olabilir yada okulun bilgisayarlarından. Ama yazayım dedim.Giriş yap diyorum şifremi yazıyorum tekrar ıd ve şifre isteyen yere geri dönüyorum.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 BAska bi makinadan dene girebilirsin belki ..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 browserinda cookieler kapali (ya da engellenmi$ networkden) olabilir baska sitelerde giris yapabiliyor musun?[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.