Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHPNotepad - PHP kullananlar, aktif olarak bir şeyler geliştirenler, yazanlar falan, bir bakın


wastiee

Öne çıkan mesajlar

PHPNotepad 'e beta testerlık yapacak arkadaşlar olursa çok sevinirim :) www.styxstudios.com adresinden cekebilirsiniz (edit: candledreams.net yaziyodu burda, onu editliyorum, degisti sitenin adresi)

bazi buglar falan var, bazen gocebiliyor alakasiz anlarda, cozmeye ugrasiyorum

gordugunuz eksiklikleri, olsa ho$ olurdu diyeceginiz ozellikleri, buldugunuz regenerate edilebilen ve edilemeyen ama ara sira cikip sinir eden buglari falan sitede yazan email adresine yollarsaniz memnun olurum :)

ilgilenenlere teşekkürler şimdiden :D[hline]wastiee

[Bu mesaj wastiee tarafından 12 May 2003 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan o kadar yazdım yazdım, sonra programda Register Now 'a bastım gitti tüm yazdıklarım. Püf.. Tekrar yazayım..

İş yerine gittiğimde şu anda üzerinde uğraştığım projeyi yapmaya bununla devam edeceğim, o zaman bir çok bug çıkar. Olsa iyi olurdu diyeceklerim ise şunlar ;

- About 'taki REGISTER NOW butonuna basıldığında "yeni" bir browser açılmalı, varolanlardan herhangi birini kullanmamalı.
- Built-in PHP function larının ayrıca renklendirilmesi yapılabilir. Gerçi Keyword lerden eklenebilir.. Ya da bunlar internetten automatic update ettirilebilir..
- Options -> Color menüsündeki renk seçimi bir paletten seçilebilir.
- Find 'a Ctrl+F alias edilebilir.
- Copy To ile Clipboard dan alınan veri, Paste From 'da "Buffer #1" şeklinde gözükmektense, clipboarddaki verinin bir kaç kelimesi gözükebilir.. Böylece nerde neyi copy ettiğimizi anlarız.
- Status Bar 'da toplam kaç satır yazıldığı eklenebilir.
- if, while, for, foreach, vs. vs. gibi döngüsel functionlarda, alt satıra geçildiğinde ek tab aralığını kendisi bırakabilir.
- belirli bir function dan sonra açılan ( işaretinden sonra, imlecin hemen sağına bir tane otomatik olarak ) yazdırılabilir.
- TAB aralığı sabit olmak yerine, üstteki satırda yazılan şeylerin hemen başlangıcına tablanabilir. Hatta üstte if falan varsa ek tab aralığını da kendisi ayarlar.
- İmleç, PHP Tag i dışına çıktığı zaman PHP Tagi arasındaki tüm textin coloring i kapatılabilir ve HTML coloring getirilebilir.. Ya da bu ayrı bir tuş ile ( örn. F11, F12 ) açılıp, kapanabilir.

Aklıma geldikçe yazacağım daha.


// Ehe emaile at demişsin, ona da atayım.
-[hline]
-ee

[Bu mesaj ShARkY tarafından 21 April 2003 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bayağı vakittir kullanmaktayım - geri wastinin son veridği bilgilere göre bayağı bi update eksiğim var - ama kocaman bi site codeladım çok az sorun çıkardı - hoş onları wasti ben yamadım zaten dedi =)
sağlam bi product.[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while…
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle; sharky, eger ciddi bi projede kullancaksan onemli her $eyden sonra save et, cunku alakasiz zamanlarda gocmeler oluyo, iyice debug etmem lazim, her turlu memory i$lemini inceleyip

auto-indent, ( ), { } ile ilgili soylediklerin bir editorde olmasi gereken ozellikler, ama henuz erken (ama planlarim var yine de :p)

Paste from buffer .. $eyini du$unucem, yapabilirsem mouse menude o secenegin ustunde bekletilince popup olarak gosterir ba$indan bilmemkac karakteri falan


diger $eyleri de okudum, yaparim cogunu bir sonraki versiyona :) tesekkurler :)

dedigim gibi, ciddi bir $eyle ugra$icaksan sIk sIk save al, alakasiz yerlerde gocebiliyo program[hline]wastiee
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aman Sharky şimdi bu register için para filanda ister; boşver güzel güzel kullanıyoruz adını biliyoruz adresini biliyoruz bi sorun olursa gider basarız =)[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while…
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
unlu lanet crash bug'ini en sonunda cozdum ve duzelttim!!

yeni versiyonu siteden cekebilirsiniz (build 495);

www.styxstudios.com (Evet sitenin adresi degisti)


burda yazan yeni ozellikleri vs ekleyemedim, hic ugra$amadim bile, $ansa bug'i regenerate edebildigim bi dosya buldum (yani alakasiz bi$Iler ustunde cali$iyodum, bi baktim, her defasinda ayni seyi yaparken gocuyo - yakalayamamistim boyle bi ani su ana kadar), isimi yarim birakip fixtim sorunu :)[hline]wastiee
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...