Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nighshade


Osiris_Quidam

Öne çıkan mesajlar

osiris kusura bakma biraz gec okudum post unu eger hala baggio nun linke goz atmadiysan ki umarim atmissindir aradigin hersey orda var, sana bi kac onerim olcak...

1)Eger NS class ina karsi olan ilgin sadece meraksa yani ben illada ns olcam demiosan, hic ns kasmana degmez cunku ilerki lvlarda hatta sindi bile karsilasmissindir grup bulman coook zor olcak. Eger hib de ilk kez oynuosan focus pet pull yuzunden hibde tanklar bile cok zor xp grubu buluyor.

2) Eger illada stealther class oynicam diyosan ve de henuz bi buff botun yoksa(buffbot = 2.account/druid full nurture spec) sana kesinlikle infil acmani oneririm. Neden diyeceksin. birincisi su an tartismasizen iyi stealther class SB kuskusuz LA den dolayi, ama bi daha ki patch de LA nerflencek. Ikincisi alb de focus pet pull olmadigi icin alb xp gruplari bulabildikleri her tanki grb a aliyorlar. benim hic bi Inf arkadasim grup bulamamaktan sikayetci degildi.

3) Mythic uzun bi sure alb i cok ihtimal etti hep mid/hib (hib her zmn ustun bi realm di zaten) uzerinde yogunlasti ama artik butun patchler genelde alb cogunluklu o yuzden alb char acmanin tam zamani :)

Gerci senin soruna cvp olmadi ama hala yok ben ns accam diyosan baggionun linkten aradigin herseyi bulabilirsin..

Darkdaemonius[hline]Darkdaemonius XXII--MLF--50 Nightshade
Daemonius--MLF--50 Warden
Daemonius--Andred--50 Champion
Bolbot--MLF--50 Nurture Druid
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...