Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTFast VS YF


solidhammer

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde lowerping satın aldım ancak çalışmadı problem yaşadım. Karşı tarafa mail attım ve çözümünü beklediğim 3 günde wtfast in 7 günlük trialını kullandım. LPnin düzeldiğine dair maili alınca direk lowerpinge atladım ve hesap kitlendi.

Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ancak hesap kitlendikten sonra blizzden mail geldi ve şifremi değiştirmem istendi. Değiştirir değiştirmez hesap tekrar açıldı.

Hesap kitlenmesi olayı eskisi kadar çetrefilli değil sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

perma yemen cok sacma. yf de devamli server degistirip baglanmaya kalkarsan ban atiyorlardi eskiden. mesela ttnetle baglandin baktin lag var ciktin fransa serverindan baglandin sarmadi almanyadan girdin cat die banliyorlar ama o da belli bi sureligine guvenlik icin banliyorlardi. perma yemek icin farkli birsey yapmak lazim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır topic varken sorayım WTFast aldım ancak hata alıyorum

http://img412.imageshack.us/img412/4127/wtferror.jpg

çözümünü bilen varmı ne wtfast açık değilken wow sorunsuz çalışıyor ne zaman wtfastı açıp girmeye çalışsam hata alıyorum netframe'i silip tekrar yükledim, firewall'ı kapadım yinede çözemedim varsa bi bilen yardımcı olursa sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında YF yüzünde 10 15 kişi ban yemiştik.Aynı gece 15 20 kişi olarak bir mail hazırladık.GM de yemişti bizim ban.O bizim acc isimilerimizi yazdığı bir maille durumu acıklamıstı blizzard'a.yapacağınız şey (bizim de yaptığımız şey) çok basit;adamlara türkiye'de internetin ne kadar berbat olduğunu,bu oyunu oynamak istediğinizi,daha doğrusu adam gibi oynamak istediğiniz ve bu yüzden bu tür programlarda çare aradığınızı söyleyeceksiniz.Bizim ban'lar ertesi gün 11'de açılmıştı.cevap olarak gelen mail'de ise bizden özür dilenmişti.hani haberiniz olsun diye diyorum kullanın kullanmayın gdfgdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...