Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asus WGT 2010 - CS, NFS ve Fifa için ödül 7 adet oyun PC'si!


Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Geçtiğimiz yıllarda COMPEX Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Fuarı'nda gerçekleşen ve katılımcıların hem ülkenin en iyi takımı olduğunu kanıtlamak, hem de ASUS'un son teknoloji oyun PClerini kazanmak için yarıştığı ASUS World GameMaster Tournament, 2010 yılı itibariyle ülkemize geri döndü.

Adeks işbirliği ile gerçekleşecek olan ASUS WGT 2010 finalleri her zaman olduğu gibi İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Sarayı'nda 02-05 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan COMPEX Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Fuarı'nın içerisinde yer alan Intel GameX etkinliğinde gerçekleşecek.

ASUS WGT 2010, daha önce düzenlendiği yıllarda olduğu gibi bu yıl da şampiyonlara ödül olarak ASUS WGT GAME PC verecek. Counter-Strike için 5 adet, NFS: Shift ve FIFA 2011 için ise 1er adet olmak üzere toplam 7 adet ASUS WGT GAME PC adına yarışmak için ise öncelikle finallere yükselmeniz gerekiyor.

Finallere yükselmek için ise 27-28 Kasım tarihlerinde Beşiktaş Adeks İnternet Cafe'de gerçekleşecek olan ASUS WGT 2010 Ön-Elemelerine katılıp, finallere çıkabilecek kadar iyi olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor. Turnuvayla ilgili gerekli tüm bilgi ise aşağıda mevcut;

28 Kasım Pazar

Oyunlar
FIFA 2011
Need For Speed: Shift

Turnuva formatı
Grup sistemi
Bireysel katılım
1 vs 1

Katılım
Ücret: 10 TL (kişi başı)
Başlangıç: 11:00
Finale çıkacak kişi sayısı: 8



27 Kasım Cumartesi

Oyunlar
Counter-Strike 1.6

Turnuva formatı
Grup sistemi
Takım bazında katılım
5 vs 5

Katılım
Ücret: 50 TL (takım başı)
Başlangıç: 11:00
Finale çıkacak takım sayısı: 4



Bilgilendirme: 27 ve 28 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan elemelerden finallere çıkmaya hak kazanacak olan kişi ve takımlar 02-05 Aralık tarihleri arasında COMPEX'de gerçekleşecek olan finallere gelmeye hak kazanacaktır. Turnuvanın tek elemeleri 27 ve 28 Kasım tarihinde gerçekleşecek olan elemelerdir.


KAYIT FORMU


Özellikle Fifa ve NFS için şansınızı deneyin derim, az katılım olacağı için iyi oyuncuyanız PC kazanmanız olası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi ama cs1.6 turnuvasına giden adamın evinde başka oyun oynamaması lazım.

yani şahsen ben cod falan oynadıktan sonra cs1.6 oynasam kahrolurum, tamam adamlar tavla turnuvası gibi oynuyor ama, ne bileyim. böyle zaten bilgisayarı daha fazlasını kaldırmayan kafe çocukları oynasa anlarım da. kim daha hızlı basacak testi gibi bişey oluyor artık bu devirde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...