Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son durum raporu


RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

ben bir iki girip bakinmistim epic patch sonrasi, morin khur oldukca bostu (4-5 kisi). At spawnunun oraya kosarak gittim, biraz ortalikta dolastim ve bir kisiye rastladim o sure icerisinde, sonra geri sehre kostum, baskasina rastlamadim. Eskiden oynadigimda sanirim 10-15 kisiye rastliyordum bi seferde Morin Khur'da

Oyundaki bir takim problemleri giderip remarketing yapma planlari var, sanirim en dogru baslangic zamani o donem olur, yine de yaptiklarini forumlardan takip edip milletin yorumunu gormeyi tercih ederim ama 15 dolarda harcarim yani aboneligi bir ay actirip bakmak icin oyle bir durumda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence haritayı 2 ye bölsünler artık.yarısı kullanım dışı kalsın kullanılacak olan kısımda bir güzel temizlik (buglar) ve neyin nerde olacağı belli olan bir tane map (tatavaya gerek yok birisi map yapıcakmış ötekisine satıcakmış)factionların kendi düzenli şekilde bölümleri olsun (sürekli değişen).hangi silah kaç vuruyor nereye vurursan ne olur (silah kombinasyonları devam etmeli armor ile) gibi somut bilgiler gelmeli artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...