Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Yardım...


Soulblades

Öne çıkan mesajlar

Daha önce Karazhan'da oynuyordum öncelerde bağlantı sorunu vardı, şimdi ise oyunucu kalmadı guildlerin hepsi Migrate etti nerde ise. Bir kaç server araştırdım Battle group iyi olan top player sayısı fazla bir serverda oyanama istiyorum. Aynı zamanda da bağlantı sorunu yaşanmayan bir server arıyorum bu konuda düşünceleriniz alabilirmiyim?

Sylvanas
Zenedar
Frostmane
Outland
Vek'nilash

Horde ile allince eşitliği olan serverlar bunlar top player iyi Battle group iyi. Bana outland baya iyi gibi geldi sizin düşünceleriniz nedir? bu serverlar arasında oyana bilirliği en iyi server hangisidir sizce ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Outlandde Ally War açmıştım 1-2 ay önce. Frostmane - outland arası kalmıştım, burayı seçtim. Yanılmıyorsam 45-55 gibi Ally lehine bir oran var. BG ler Random ortalama 5-10 dakka arasında giriyorum. Kazanma oranı değişik ama çoğunlukla Ally kazanıyor. 2 tarafta agresif World PVP de direk girişiyorlar. AH fiyatları ucuz geldi biraz, Horde oynadığım diğer serverlara göre. Bir sıkıntı görmedim kısaca oynadığım süre zarfında.
Haa bi de pingler Telekomdan bir sorun olmassa 60-100 arası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Yeni başlık açmiyim dedim. Magtheridon PVE serverında 85 Horde karakterim var, yaklaşık 2 ay önce açmıştım. Server iyi hoş da population'ın low olmasından biraz gına geldi. PVE olarak ally-horde ratiosu iyi ve population olarak yeterli bir server önerebilirmisiniz? PVP server önerisi de olabilir gerçi, çok farketmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...