Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S2


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Dark_Soul said:

galaxy 2 tam köylü telefonu yav.Kullanan heriflerinden seçmece yorumlar:


said:
Orijinalden alıntı: dehcet

KESİNLİKLE GALAXY 2 DİYORUM..HER İKİ TELEFONUDA KULLANDIM..İPHONE ESKİ BİR İŞLETİM SİSTEMİ KULLANIYOR YANİ GEÇMİŞİ VAR AMA ÇOK DAR BİR YAPISI VAR..ANDREOİD EMİNİM 4.0 İLE DAHA GÜZEL PERFORMANS SERGİLEYECEKTİR..


said:
Orijinalden alıntı: -Hot_Fusion-

Apple alan enayidir benim gozumde telefonda kullanabildiginiz birsey yok. Kirmadan hersey kisitli , fahis fiyat , kirinca performans azalmasi. İos5 laf yok iyi isletim sistemi. Ama android gibi ozgur ruhlu degil. Epi topu 4 telefon icin isletim sistemi cikarmak stabil calistirmak zor olmasa gerek ha ? Bi de satis fiyatinin yari fiyatina bile mal edilmeyen iphone u , her ust modelde , koyun apple fanlarinin yedikleri kazik yuzunden olesiye savunmalari cok iyi ya.
Samsung ve google faniyim. Google in kullanici verilerini topladigini soylemis bir arkadas facebook hesabin yok mu kardesim ? Kendi ellerinle veriyosun tum bilgilerini.



forumda gördüğüm en saçma post olabilir şu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

köyüyle kasabası ile ilgilenmıyorum teknık acıdan saydıgım ozellıklere en uygun cıhazı secmeye calısıyorum hayatımda ne zaman bır telefona para versem her zaman diğer alternatıfı secmedıgıme pişman oldum ve bu telefon konusunda bu lanet suruyorda gidiyor artık böyle olmasını istemiyorum :) ayrıyettten benim araştırdığımdan daha çok araştıran insanlarda mevcuttur burda tam bir elektronik hastasıyım şurda yaşıyacağımız tartışma beynimi bilgiye doyuracaktır bu konuda :)-D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün garip bir şey oldu ya. evden çıkarken %40 civarındaydı şarj, yolda telefona 5-6 tane widget ekledim çıkardım falan. 4-5 tane sms yazdım. %24 civarına indi. sonraki 2 saat hiçbir şey yapmadım %4 olmuştu, 40 dakka sonra da pili bitti.

%40'ı toplamda 4 saatte bitirdim. anlamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Acik uygulama kalmis olmasin ?

Gecenlerde Mame'i acip oyun oynadim bi 30 sn kadar test icin. Sonra home tusuna basip elimde telefon yola devam ettim. Cok kisa sure icerisinde telefonun deli gibi isindigini farkettim. Bir baktim mame kastirdikca kastiriyor islemciyi. O sirada sureyle tamamen orantisiz olarak baya da bir pilin canina okudu tabi. Uygulamayi sonlandirinca duzeldi alet.

Bir de Ayarlar'dan Pil kismina gelince, telefonun acik oldugu sure boyunca pilin ne kadarini neyin kullandigiyla ilgili bir istatistik gorebiliyorsun.

Bende genelde en cok tuketmis olan ekran oluyor ki o da %40 civarinda seyrediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu iphone dağılma olayını bizzat yaşadım 3gde. Arabadan çıkarken cebimden düştü telefon, ama bildiğin 1mden az bi yükseklik vardı hiç savrulmadı falan kayıp düştü. Ekran aynı vidyodaki gibi paramparça oluyor. Ha tabi ne dokunmatikliğinden ne de ekrandaki görüntüden bişey kaybetmedi telefon, sadece parça parça bi ekranla gezdim 1 hafta. Ama düşmeye karşı çok hassas.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi 100k. defa soruyorum, sg2s mi yoksa digerleri icin bekleyeyimmi? bekleyesimde kalmadi aslinda, sirkette acayip baski var telefonu degistir diye. sinirimden dell streak, ip3gs falan bakiyorum. ip4 alsammi diyorum ama icimden ince bir ses hala sg2s diyor. note falanda gelecek aslinda 2012 sg3s duyurdu. bilemedim yani karisik duygular icindeyim. birisi soyle destekli sallayarak sunu al dese kanip alicam o derece yani. tablete kulaklik takip onu kullanicam telefon niyetine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

note'a az kalmış olsa bekle derdim. mesela arkadaş bana "s2 bekle" demişti ben herhangi bir smartphone almak için çok gazken. 1 ay falan beklemem lazımdı s2 için "bak bekle, çıkınca açık ara en iyisi olacak" demişti. ben de dişimi sıktım bekledim. değdi mi değdi. ama 6 ay bekleyecek olsaydım sabredemezdim herhalde.

çünkü 6 ay bekleyince, bu sefer ondan 4 ay sonra daha iyisi çıkacak, onu beklemek mantıklı gelecek falan, sonu yok. yakın zamanda çıkacak bir şeyi gözüne kestirip onu almak lazım. yoksa teknoloji bu yani, devamlı yenisi geliyor...

çıkış tarihi falan belliyse 1 ay falan varsa, bekle yok 5-6 beklemen gerekiyorsa al s2'yi, hiç pişman olmazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...