EarS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 paticiğe girmek benim için artık iyice kasış oldu.1-2 gün önce giriyordu direk adres barına paticik.com/forum yazınca.adres barına bitince sayfayı görmek için bir kez daha git demek lazımdı.halen lazım.ve şimdi de direk olarak giremiyorum. açıyorum ie.google'a giriyorum önce.paticik diye aratıyorum türkçe siteler arasında.ordan shadowbane kısmına giriyorum.tabi shadowbane kısmınada giremiyorum.adres barındaki paticik.com/shadowbane yazısının shadowbane kısmını siliyorum ve paticiğin ana sayfasına girmeyi ordanda forumlara ve diğer bölümlere girmeyi başarıyom. yeter artık ya!!bitmeyecek mi bu çilem?? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hö?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 neye hö:-? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 yani direk siteyi yazınca deil de linkten girince mi girio nedir ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 yeni bir ie açınca direk olarak paticiğin sitelerine giremiyorum. girmek için üstte yazdığım yöntemi kullanıyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ben de direk açınca giremiorum. onun yerine forumları favorites e ekle. explorer ı aç stop a bas. sora favorites den seç paticiği.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 aa oldu saol :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ne demek işimiz ne eh.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 bende win98'de işte linki yazınca address bar'a beyaz boş ekran geliodu. Address bara gelip entere basmak gerekiodu göstermesi için. win2k yükledim dükkana artık sorun yok :D Ha bi de ie6 var.[hline]This Cat Scratches Free. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 benimkide ie6 ama 98. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.