Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitti galiba


mulgear6

Öne çıkan mesajlar

Berk böyle bir gerizekalılık yapma, yaparsan patiden ilk banımı senin yüzünden yiyeceğim heralde. Özelden kasamayacağım küfretmek için. Bencil kızın önde gideni, oynatıyor seni parmağında, senin gibi iyi bi çocuğu değil kalbini paramparça edip onu süründürecek öküzleri hak ediyor ama sen onun yaptıklarına rağmen hala "ulan dönsem mi kasımda" diyosun. ABV Berk başka bişey dmeiyorum. Ama pardon vermiş zaten belanı, ne kadar daha bu belayla uğraşırsın senin seçimin. Şimdi aynı aptallıkları kendim yaparken arkadaşlarımı neden kaybettiğimi daha iyi anlıyorum valla, hayat dersi tabi hep bunlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bence dön sen kasımda. Çünkü senin kafan pek çalışmıyor gördüğüm kadarıyla, kız da çok parlak bir arkadaşımız değil. Zeka geriliğinden muzdarip bir ikili olarak hayatınızı devam ettirirsiniz. Gerçekten benim senin gibi kardeşim falan olsa hayatının dayağını atmıştım, aynı şey kız arkadaşın için de geçerli.



"Kasımda gel yoksa biter."


Ya sen bunu nasıl kaldırabiliyorsun Berk? Hadi kaldırmayı bırak nasıl bunu kalkıp buraya yazabiliyorsun? Ne gurur bırakmış bu aptal kız sende, ne haysiyet. Köpeği olmuşsun, senin için kılını kıpırdatmayacak kız için geleceğini çöpe atmaya çalışıyorsun. O yüzden diyorum ki sen anca bu kızı hakediyorsun, adam gibi düşünüp kendi içinde olgunlaşmadıkça da ya buna ya da bunun gibilere muhtaç kalacaksın. Hakediyorsun da sonuna kadar çünkü gözünün önünde olan biteni göremeyecek kadar kör olmayı bırak, insanlar sana söyleyince bile anlamıyorsun bu kızın sana yaptıklarını.


Kolay gelsin abicim ama diyorum, şu anda kendi imajinasyonumda senin kız arkadaşını pataklıyorum ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bilmiyorum hiç biseyide sanrıım sey dimi

bizimki almanyaya gitti okumaya, kızda diyoki "orda okumıycaksın, dizimin dibinde durucaksın yoksa ayrılırım senden"
bu dimi durum?

e ayrılsın abi en guzeli olur bence, böle kızla uğraşılırmı be aaa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...