Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olay Fusion Jazzmış Arkadaş


horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Dream Theater iyi güzel. Hastasıyım hakkaten. Başka da hiçbi gurubun tek albümünü 1,5 yıl aralıksız dinlemedim. Laakiiin babalar ortalık güzel müzik kaynıyo yahu. Yeni şeyler öörendikçe dinledikçe nekkadar az şey bildiimin farkına varıyorum. İşte cehaletten oluyo zaten özgüven. Hani mesela derdik eskiden rahat rahat. Black Sabbath baba tek geçerim. Felan. Şimdi hiçbişeyi tek geçemiyom ben.

Bööle eşşek kadar abukladıktan sonra sabuklayalım biraz da. ( Olamaz. Bunu demiş olamazz...) Başta da dediim gibi Olay Fusion Jazzmış Arkadaş. Hepimiz biyerlerden paco de luciayı duymuşuzdur, Chick corea yı biliyoruzdur. Bi de hani türkiyeye filan geldiklerinde al di meolayı getiriyolardı hani. Hah işte O ikisini zaten dinleyin de bu Al di Meola denen ... insan meğer deliymiş. Fusion Jazz yaparmış. Müthiş bi olay. MÜTİŞ. MÜfetTİŞ.

Neyse Uzun lafın kısası ( Uzun lafın kısası sadece konuşurken oluyo ne kötü bişe dimi. Yani şimdi lafı kısaltmak istiyosam seçerim kısaltılacak yeri del tuşuna ( arzuya göre backspace de olabilir ) bastımmıı gitti bitti. ) Fusion Jazz dinneyin dinnemeyenler oholooy. Dinniyosan ama diycen bana:
-Babacım bak sen daa bişe görmedin. Daha 42yi göstericez sana. Hayatın anlamını keşfedecen bu gurubu dinledin mi lan. Dersin ben de teşekkür edicem. (ederim olucaktı. ( e çok akıllıysan sil o zaman lan) (lanlı manlı konuşma..))]]]] evet parantezleri geride bırakıp konuya dönelim. Konu mu kaldı diyosun şimdi sen. Evet kaldı. Bak yukarıya ne yazıyo: Olay Fusion Jazzmış Arkadaş. Daha uzatmıycam söz son iki.

1- Al di meola - Özellikle alien chase on arabian desert
2- Tribal tech - Özellikle Salt lick.
3- Tam fusion sayılmaz ama Sun Ra - Space Jazz[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 08 May 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
1- Al di meola - Özellikle alien chase on arabian desert
2- Tribal tech - Özellikle Salt lick.
3- Tam fusion sayılmaz ama Sun Ra - Space Jazz


Bahsettiğin parçaların hiçbiri kazaa'da yok.

Tribal Tech'in 1 - 2 parçasını tek tük buldum, o da 1 kişide vardı indirilecek gibi değildi.

Al di meola'nın başka parçası vardı 4 - 5 tane, onları indiriyorum şu anda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Domdom kardeş. Soulseek süper programmış. Bi tür irc protokolü galiba. Herneyse bayıldım. Saol. Bu arada hemmen siz sevgili kıymetdaar paticik insanlarına bir naçızane parça tavsiyesi daa.
John McLaughlin - Binky's Dream[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...