Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Referandum


ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Benim sandık bomboştu ehehe.

Tabii ya, yaptım tercihimi Gerekeni yaptım. Baktım. Evde baktım sadece. Attım hafızaya. Beyin bedava, bedava ya. Taşıyorum, niye hamallık yapayım? Baktım. Karşıma çıktı, bastım hayır'ı Bu kadar.

anket kondursanıza bakalım patide ne çıkacak bugün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ekşiden alıntılıyorum:


said:
"halkoylamasında oy verme gününden önceki yirmidört saat içinde her türlü haber, röportaj gibi programlar veya reklamlar yoluyla kamuoyu araştırmaları, anketler, tahminler, bilgi iletişim telefonları yoluyla mini referandum gibi adlarla anayasa`da yapılan değişikliklerin lehinde veya aleyhinde veya vatandaşın oyunu etkileyecek yayınlarda bulunulmayacak." (sanıyorum bu nedenle silinebilecek entryler var, yazarlarınca el atılması.)

ve de her zamanki gibi,

1. oy verme günü saat 18.00’e kadar radyolar ve her türlü yayın organları tarafından halkoylaması ve halkoylaması sonuçları ile ilgili haber, tahmin ve yorum yapılması yasak.
2. saat 18.00 ila 21.00 arasında radyolarda ve her türlü yayın organlarında ancak yüksek seçim kurulu tarafından halkoylaması ile ilgili olarak verilecek haber ve tebliğler yayınlanabilecek.
3. saat 21.00’den sonra bütün yayınların serbest, ancak yüksek seçim kurulu isterse 21.00’dan önce de yayınların serbest bırakabiliyor.(opsiyonlu)

http://www.ysk.gov.tr/...s/genelge/2010pdf/2010-9.pdf
http://www.ysk.gov.tr/...ararlar/2010pdf/2010-609.pdf
http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/357.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...