Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiler için 5 Adet Catacylsm Beta Key


Castiel

Öne çıkan mesajlar

Kaç yıldır wow oynuyorsunuz ?
walla ilk çıktığı günden beri sahibim wowa ama toplasan 8 ay oynamamışımdır.
Betaya ne kadar zaman ayırabilirsiniz ?
Günde iki üç saat max. Casual bir oyuncuyum, arada yazları muhabbet için giriyorum
Neden Beta key istiyorsunuz ?
Yoo istediğim falan yokta sorular acayip saçma geldi yanıtlayayım dedim.
Neden diğerleri yerine siz seçmeliyim ?
seçme çokta fifi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu istemeyen veya seçme sisteminin yanlış olduğunu düşünenler ki oyundaki 12 yaşındaki çocuklara be hala çocuk olanlara nefretimden zahmet edipte yazdım.. bir sussa nasıl olur?

kendi hayatında egonu tatmin edemiyor musun sen çapsız mısın?

biri sana bir şey söyledide ellerin yüzünde geldin burda mı ağlıyorsun?

yeter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bak yazamamışım bile sinirden o kadar acizsiniz ya.

basit bir oyunda bile insanların milletini saklamasını gerektirecek kadar acizsiniz ben ne diyeyim size?

hayır çok mu daral geldi desem aşağıda garbage var sizin skndrik postlarınız için.

işin garibi kaç yıldır patideyim farklı accountlarla yönetimin bir yaptırımı olmaması bu konuda..

canın mı sıkıldı arkadaşım?

bak aşağıda garbage kısmı.

kesin salağın teki çıkıp nerd rage yazıcak onu bekliyorum size laflar hazırladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sizin uyku vaktiniz gelmiş kusura bakmayın ama bir süre sonra insan okurken bile çileden çıkıyor..

Ekşideki bir yorumu okduğumda hiç yakıştıramamıştım;

patide 2 grup insan vardır, piçler ve mahzunlar olmak üzere diyordu adamın teki fakat gerçektende çok varmış o ilk gruptan..

sakin bir şekilde oku yazılanları hak vericeksin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Arkadaşlar, Castiel'in elinde key vardı, dağıtmak istedi ve böyle bir yöntem seçti.

Kurallara aykırı mı? Değil.
Abes mi? Bence abes.

Eleştirebilirsiniz ama kurallara bağlı kalarak, hakaret etmeden yapın lütfen.


neden abes olsun ki.adam sadece elindeki fazle keyi dagıtmak istemiş rastgele dağıtamayacağına göre böyle bi yöntem seçmiş (ağır yalakalık yaparım :D ).valla can sıkıntısından kafayı yiyecem oyunda yapacak birşey kalmadı.sıkıntıdan lotr f2play olmuş ona başliyim dedim ama çok berbat bi oyunmuş lvl 3 oldum sildim oyunu.cataclysm betaya girmem lazım yoksa oyun cıkana kadar kafayı yerim.castiel inşallah söylediği o 10 keyide alırda görür bizi :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neresi abes yahu ? Cidden çok merak ediyorum. Nasıl dağıtacaktım ? Milletin sağda solda parayla sattığı keyleri gelmişim burada iyilik olsun diye seçim yapıp ciddi anlamda betaya katkı sağlayacak insanlara vermeye çalışmışım 1-2 gün girip sonra uğramayacak olanlara değil. Hatta gelen pmlerden post sayısı 5k üzerinde olan 3 kullanıcı bunu satın almak istedi ben gidip düzgün insanlara yolladım. Böyle bir olayda bile teşekkür edileceği yerde bana laf ediliyor. Nasıl bir ruh dünyanız var sizin merak ediyorum.

Ha birde bazı kesim var yıldızı benimle hiç barışmayan onların bu konuda ne halt amaçlı mesaj yazdıklarını çok merak ediyorum.

Gangren yönetici olarak burada düşünceni ve eleştirini yapana kadar ciddi anlamda bu görevi yerine getirmeye ne dersin ? İnsanların konuları trollemesinin önüne geçmek zor mu ? Bu konuşma ya da düşünce özgürlüğü falan değil hakaret düşünce özgürlüğü değildir ha biriniz evet derse adamın biri gelir peki der size bi güzel söver al sana özgürlük der. Doğru mu olur sence ?

Aynı şey başkaları tarafından yapılınca pat diye tepesine biniyorsun ama bazı isimler yapınca çok kolay görmezden gelebiliyorsun ve bunun faturası sürekli sizin beceriksiz yönetim anlayışınızın sonrasında öfke kusan kullanıcılara kesiliyor. Madalyası ya da forum bir köşesinde ufak tefek yetkisi olan allahın veletlerini görmezden gelmeye devam ettiğiniz sürece bunların önü arkası kesilmeyecek.

Bu durum patide yer alan bütün yöneticilerin en büyük sorunu sadece senin değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr said:

Akean said:

işin garibi kaç yıldır patideyim farklı accountlarla yönetimin bir yaptırımı olmaması bu konuda..


insan ayni cumle icinde kendisiyle celismez ki


Ah ne kadar önemliydi dandik anonimlik..

Ayrıca söylediklerimi hakaret olarak alıyorsanız zaten bazı şeyler kabullenmişsiniz demektir..

2001'den beri patideyimde bu kadarını görmedim, ki kimseye işini öğretmek istemedim burda egonu tatmin etmek istemesen ip ban atardın tekrar mesaj atmama için.

Bu kadar düştün ya helal olsun ne deyim..

Hiç öyle bildiğin 3 kelimeyi farklı kombinasyonlarda birleştirerek bir cevap yazmaya çalışıp o kıymetli vaktinden yarım saat daha ayırma çünkü okumak için burda olmayacam güzelim.

Hadi kendilerine iyi baksın adam gibi duran 3-5 kişi..

Ban konusuna gelince bak tekrar söylüyorum acizsin anlayabiliyorsun değil mi?

Engelli veya tarzı bir insansan saygım sonsuz..

Ama acizsin be güzelim..

Ahah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

derFremdeSohn said:

Castiel +1
Begenmiyosan git derler adama ama ben kabulleniyorum basarisiz ve kayirmaci yönetimi. Maksat wow hakkinda postlari takip etmek. Arada iste ego tatminleri, haksizlik ve adam kayirma da isin tuzu biberi. Hani derler ya kasarlanmis diye, böyle bi mekan burasi.


Yok yok öyle değil yönetim kadrosu çok iyi forumunuzun..

Yani sokakta bile var şöyle 3 5 piç renk katıyorlar öyle düşün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Castiel bence rant yapıyorsun yöneticiler özellikle tepe kadro babasının oğlu olsa acımadan vuruyor çekici kafasına ama belirli sınırlar aşmadığı,kurallar bozmadığı sürece banlayamazsın insanları.


Neyine rant yapayım ya bu nasıl bi düşünce Regalya sen yapma bari :) İyilik yapıp ya da doğruları güzelce ortaya koyup neyin rantını elde edeceğim söyler misin ?

Başlığı başından beri takip et siz eğer düzgün iş yapıyor olsaydınız ve o yorumlara izin vermiyor olsaydınız o adam banlanmamış olurdu. Aç hepsini silmeden tek tek oku bak bakalım kimler ne yapmış ama siz o adamlara dokunmazsınız sorun bu zaten objektif değilsiniz bunu bile söyleyince rörörö diye geliyorsunuz. Bi konuda yorum yaptım hıyarın biri alındı ve lafı yiyince çetesiyle beraber 1 ay boyunca başlığı trolledi bir taneniz çıkıp yazı yazmadı uyarmadı cezalandırmadı sonra cevabın hasını alınca pat yaptırım geldi bana, çok uzun zaman önce değildi bu..

Bu forumda insanlar anlık olarak sinirlerine hakim olamıyorsa bunun sorumlusu birazda bu ortamı yaratanlardır. Trollemek, hakaret etmek ile oturaklı şekilde düşüncesini belirtmek arasında fark var fakat sizler objektif bir yönetici gömleği giyemediğiniz için bazılarının yazıları size çok normal gelirken bazılarının ki pek o kadar gelmiyor ve adaletsizlik burada çıkıyor.

Bu sadece bu bölüme özel bir düşünce değildir bu forumdaki birçok yönetici için benim düşüncem bu yöndedir. Eğer düşüncem yanlışsa bana bir örnek gösterin lütfen.. Sadece 1 örnek yeterli olacak ama ben size aksini bin örnekle ortaya koyabilirim.

Keşke düzgün yorum yapıp yanlışları ortaya koyan cesur kullanıcı sayısı çok olsa o zaman bu durum daha net idrak edilebilirdi yöneticiler tarafından.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...