Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noob dan sorular


lovecraft0Z

Öne çıkan mesajlar

şimdi şöyle ben TKm olmaya çalışan bir gariban olarak

1- para nası yapıyoruz hacı. terminal den mission aldım taa ebesnkine bi yere verdi git git sonudna da saçma sapan bişey oldu bug mı var nedir, para nası kazancam

2-şun unarmed 3 ü bitirdim 4 ü kasıyorum brawler da, ya her skill i tamamladığımda gelen özelliği mi kullanmalıyım kapışırken, yani unarmed stun geldiyse en son mesela hep onla mı vurmalıyım

3- speeder ım falan yok tabanvay git ggit öldürüyo, tek yolu para ile almak mıdır, öyleyse bknz soru 1

4- nası doldurmalıyım skilleri şimdi bide dancer falan istiyodum eglenceli olur diye ama skilleri boş yere mi doldurmuş oluruz? mantıklı mı yani tkm artı dancer falan yapmak yoksa savaşçıysan o yoldan mı git diyosunuz

5- jedi nası olunuyo :) şu an kastıgım skillerin jedi olduktan sonrada bir anlamı var mı ona göre mi kasmalıyım? yoks jedi lık müessesesine adım atınca komple yenileniyo mu geçmişteki yok tkm falan artık anlamsız mı oluyo?

6- bu wipe serverlar resetlencek demek deil mi? ne zaman olcak bu iş ozamana kadar pek kasmamak daha mantıklı herhal? şu an crafter ların hepsi çalışıyo mu wipe dan sonra çalışacak mı?

7-şöyle baştan noob lar için bi guide var mı kapsamlı hele türkçe olursa daha da güzel olur

saygılar sevgiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cevapları emu'ya göre veriyorum,

1- kalabalık bir gruba girip mission yapman gerekiyor. maksimum 20 kişi olabiliyor swg'de bir grup. coronet meydanında görürsün zaten bağıran insanlar ' forming group vs. vs. ' diye, onlara katıl. böylece görevler daha çok para verir.

bir diğer para kazanma yöntemi sağlam loot düşürüp bazaar'da, coronet meydanında vs. satmak. bunun için de emu'da en çok tercih edilen yol dathomir'deki nightsisterları kesmek.

2- yeni öğrendiğin her skill kullanılacak diye bir şey yok. her skill'in ayrı ayrı olayı var. atıyorum şimdi unarmed stun 1 aldıysan ilerde tka'yı geliştirirken unarmed stun 2 alırsın, onu kullanırsın. ama genelde işe yaramayan skill pek yok oyunda.

3- crafting sistemi var, birçok oyuncu görmüşsündür orda burda crafting station'ların başından duran. artisan, armorsmith, weaponsmith, chef vb. classların başı çektiği bir sistem bu, malzeme topladıktan sonra zilyon tane item üretebiliyorsun gerekli skillerin de varsa. şu an için senin yapman gereken bazaar'dan swoop almak, speeder değil. swoop bike diye geçer ismi, daha hızlıdır o speeder'dan. 1.cevapta anlattığım şekilde 2 görev yapsan çıkar onun parası.

4- oyunda 30-40 küsür class var aslında. istediğin kombinasyonu yapabilirsin 250 skill pointi harcayarak. söylediğin eğlenceli olsa da, combat'a girdiğinde dancer hiçbir işe yaramayacağı için pve ve pvp'de çok sıkıntı çekersin. en mantıklısı, bir karakteri combat classları ile donatmak, bir başka karakteri entartainer yapmak, belki baş bir karakteri artisan/crafter yapmak. en azından ben 7 senelik swg hayatımda böyle yapmıştım çoğu kişi gibi.

5- jedi olman çok zor, özellikle oyuna yeni başlamış biriysen. sistemi anlaman bile çok uzun sürer, ki emu'da sürekli değişiyor bu sistem. en son sistemi hatırlamıyorum uzun süredir bakmadım emu'ya, ama websitesinden forumlara bakarsan rahatlıkla bulursun. holocron sistem ve glow sistemi olması lazım jedi olabilmek için şu an. bu isimlere bak.

6- eskiden swg'de saat 13.00 gibi falan 1 saatlik bakım çalışmaları yapılırdı. emu'da çalışan ekip daha çok kafasına göre yapıyor bunu, tabi mecburen. çoğu zaman bakım amaçlı olsa da, kimi zaman wipe tarzında oluyor ve 2 - 3 saat öncesine dönüyor bir nevi oyun. yani kastığın para, skill vs. uçuyor. bunun için wipe'dan önce oyundan çıkın diye uyarı verir zaten oyun. ama bazen demiyor, o zaman nanay.

7- websitesindeki forumlara bak derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya son bi kaç soru daha :)

şimdi ben tkm + combat medic yapayım dedim ama skill yetmiyor dimi ikisine? medic exp kazanmak için medpac tarzı bişeyler mi alıp kullanmam gerekli, novice medic açtım ama kullanamıyorum bi iki özellik verdi basıyorum heal wound falan ama işe yaramadı?

bide ilerde direk imperial rebel kapışması olacakmı yani duel gibi deil direk savaş tarzı gördüğün an saldırabildiğin, yada üs baskınları şeklinde, yada şimdiden oluyo mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eski CD'leri elleyip çöpe atarken orijinal SWG DVD'sini buldum... Kursam da bu emu'ya bi baksam mı acaba.

En son mimar olduydum, her tarafta maden - bana çalışan 3 mimar player, çılgınlar gibi excel tabloları ile stok/sipariş takibi beni canımdan bezdirmişti bi anda bırakmıştım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...