Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OSI ile İlgili Aklıma Takılan Birkaç Sorun


Tomambas

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar, ben Paticiği hep okurum ama pek yazmam. Paticik OSI bölümü de Türkçe OSI yardımı alabileceğim bir yer olduğu için burda sormak istedim.

OSI serverlarına başlamayı düşünüyorum. Eskiden Nebula'da filan oynardım. Tekrar böyle fantastik bir deneyim yaşamak istedim. Ama orjinal serverda oynamak istedim. Birkaç sorum olacak.

1. İnsanların dediği şu eski zevki kalmamış geyiği ne kadar doğru? Ben yeniliklere açık bir insanımdır :)

2. The Stygian Abbys eklentisini nerden indirebilirim bende ML var. Yeni 3D grafiklerini de denemek istiyorum.

3.Anladığım kadarıyla Europa'da başlayacağım. Karakterimi geliştirdikten sonra bir Türk guildi bulmam zor olur mu? Yanlız çekilmiyor sonuçta bu oyunlar.

4. Hani Nebula'da oynarken 300-400 online player çok iyi bir seviyeydi. Bu orjinal serverlarda, mesela Europa'da kaç online player oluyor.

5. Bir de bu farazi bir soru olacak ama bu Samurai'ler eğreti durmuyor mu ya :) UO evreninde Samurainin işi ne arkadaş.

6. Acaba yeni 3D Client oyun dinamiklerinde bir yavaşlamaya neden oluyor mu? Mesela ben 3D Clientle girersem ve PVP yaptığım kişi ML ile bağlanmışsa onun oyunun akış hızı olarak benden bir üstünlüğü oluyor mu?

Herhalde bu kadar şimdilik aklıma gelen sorular. Bunlara cevap verdiğimde accountumu açacağım kısmetse.

En önemlisi bugüne kadar oynamadığım ama hayranı olduğum Paladin sınıfını oynamak istiyorum. Warcraft'da Uther'den gelen bir hayranlığım var ve WoW'da da Paladin oynamıştım. Elf olarak UO oynamak, Spellweaving ve Mysticism de merak ettiğim şeyler arasında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de çok uzun süreli bi ayrılıktan sonra UO ya olan özlemimi gidermek için biraz araştırdım , OSI de hiç oynamadım ,oynamayı da düşünmüyorum . Daha önce Nebula ve Dark Venue'de oynamıştım.
Şu an ikisi de Türk kökenli olmak üzere , Revulation ( Sphere ) ve World of UO ( Run UO ) isimli iki serverda oynuyorum. İkisi de online sayısı 300 üzeri serverlar , keyifli açıkcası.
Bardımla çoğu zmn mob farmlıycak yer bile bulamıyorum mesela World of Uo 'da . UO ' nun biticeğini hiç sanmıyorum , belki onlarca MMORPG denedim ama hiç birinden UO'dan aldığım keyfi almadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Giovanni said:

UO'yu cok seviyorduk gitmesek de gormesek de o koy bizim koyumuzdu ama sanirim artik bir devir yavas yavas kapaniyor.

uo kadar uzun süre can çekişen bir oyun daha yok

Bonjo said:

Europadaki online player sayısını öğrenemezsiniz , insanlar genelde luna , brit bankın önündeki player sayısına göre serverların doluluk oranını değerlendiriyorlar ama çok yanlış , yeni paketler çıktıkca map genişliyor map genişledikçe playerlar daha çok dağılıyor.

sphereden sonraki paketlerde ilshenar, luna gibi mekanların gelmesiyle birlikte uo bitti zaten, herkes safe zonelarda bişeyler kasmakla meşgul
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...