Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siteleriniz


DynamicK

Öne çıkan mesajlar

  • 5 hafta sonra ...
KuponMax.com - Kısa Günün Kârı

Artık hepimiz internet üzerinden online şekilde siparişlerimizi verdiğimiz bir döneme girmiş bulunmaktayız. Belki bir çoğumuz mağaza mağaza dolaşıp en uygun fiyatlı nereden alırım demek yerine internet’ten bakarım nerede uygun fiyatlı ve güvenilir ise siparişimi veririm diyebiliyoruz.

KuponMax işte bu noktada sizin yapacağınız alışverişlerinizde de indirime katkıda bulunuyor. Nasıl mı oluyor hadi öğrenelim ?

Sizlerde rastlamışsınızdır mutlaka bir ürünü sepete attığınızda karşınıza toplam fiyatı, kargo ücreti vs. bulunduğu sayfa içerisinde bir indirim kuponu, hediye kuponu, indirim kodu vb. bir boş alan görmüşsünüzdür. Bu alanlara girebileceğiniz indirim kuponu ihtiyacınızda tek yapmanız gereken KuponMax web sitesini ziyaret etmek.

Popüler mağazaların indirimlerini sık sık güncellenerek sizlere sunan KuponMax alışverişlerinizde de yanınızda oluyor.

Sanal Mağazalar daha fazla satış ve son kullanıcıya yönelik yapmış oldukları bu indirim kuponları sayesinde satış oranlarını arttırıyor müşterileri mağazalarına çekiyorlar.

KuponMax sadece indirim kuponları ve indirim kodları sağlamıyor.

Fırsat ve Kampanya olarak bulduğu sizlerin faydalanabileceği indirimli ürünlere de yer veriyor.

KuponMax sanal mağazalara ve kullanıcılara da kampanyalarını sunmak ve yayınlayabilmek için bir zemin sağlıyor.

İndirim Kuponu, Kupon Kodları ve Kampanyalar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
2012 yılında hizmete geçmiş olan www.pleksifiyatlık.com gerek reklam ürünleri üretimi bazında hizmet verdiği toptan ve perakende sektörlerinin ihtiyaçlarını gidermeyi, gerekse ev ve ofis dekorasyonları için kaliteli ve güvenilir ürünler üretmeyi hedef almıştır.

Firmamızda kullanılan her türlü pleksiglas ürün ISO belgeli olup gıda ve sağlık sektöründe kullanılabilir niteliktedir.

Firmamız tam kapsamlı bir üretici olduğundan sayfamızda yer almayan fakat ihtiyacınız olan ürün ve hizmetleri de üretebilmekteyiz.

Pleksi , alüminyum ve ahşap stand ve mamüllerin üretimimizde sizlere verebileceğimiz hizmetler için bilgilendirmenizi beklemekteyiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
copy/paste ediyirum

ozellikle .net developerlar icin: http://iamthedeveloper.blogspot.com/
turkiye ve dunyadan derlenmis haberler icin sade bir blog: http://haberturca.blogspot.com/
yabanci teknoloji sitelerinden derlenmis haberler: http://iamthetech.blogspot.com/
yerel teknoloji sitelerinden derlenmis haberler icin: http://teknohaberturca.blogspot.com/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
benim paylaşacağım ise bir sözlük, ismini süleyman demirel üniversitesi'nden alan sdü sözlük. daha önce rahat sözlük ve itiraf.com ile birleşerek lafineri adını almıştı. şu an sdü sözlük olarak devam etmekte. şu an için oldukça yerel ama emekleme dönemlerini aşmaya başlıyor nazarımda.

http://www.sozluksdu.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
444kupon.com sitesi internetteki tüm kupon kodu, indirim kuponu ve hediye çeklerini bir araya getirip bunları düzenli bir şekilde kategorilere ayıran ve kullanıcılarına bilabedel sunan bir site.

Online alışveriş gitgide daha pratik ve ucuz bir alternatif olarak yaşamımızda her geçen gün daha da önemli bir yer almaya başlarken, indirim kuponları online alışverişin olmazsa olmazı haline geliyor. Kupon kodu kullanılmadan yapılan alışverişler belki de pahalıya geliyor. İşte tam bu noktada www.444kupon.com devreye giriyor ve hayatı zekice bir dokunuşla ucuzlatıyor.

444kupon.com sitesi Türkiye'nin en dinamik, en güncel, en kullanıcı dostu ve en faydalı online alışveriş yardımcınız olarak sizleri bekliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Site Açılış: Mart 2013

İçerik: Film izle

Rss için: Ultrafilmizle.Com

Açıklama: Henüz yeni açılmış olan sinema izleme bloğumuzda İnternette aradığınız vizyon filmlerini veya bir çok farklı kategorideki filmleri, türkçe düblaj, türkçe altyazılı izleme seçenekleri ile sizlere 320p,480p,720p ve full HD izleme kalitesinde sizlere ulaştıran
film izleme siteniz yayındadır.

Site Adresi: Film izle | Ultra HD Film izle | İnternette Aradığınız Filmleri Sizlere Anında Ulaştıran site.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://chrome.google.com/webstore/detail/likedislike-viewer-for-yo/lcfacnnehocmoflhdppolgdiodnclfig?hl=en

Bunu oylesine yazmistim, sonra guncel bir olayi takip etmem gerekirken 3 gun onceki roportajin hic bir anlami kalmiyordu, bilincaltimdan kullanmaya ve yararlanmaya basladim direk.

Sonra dedim ki insanlara da kullandirtayim madem gercekten yararlaniyorum, kullanin bence youtube icin guzel bir eklenti :)

site degil ama konu acmayayim dedim bunun icin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
En güncel ve yeni diyetleri içeren www.diyetvediet.com herkese uygun diyetler içermektedir. İster yemek yiyerek zayıflayın ister spor yaparak. ister yeşil sebzeler yiyerek isterseniz de çikolata ile kilo verin.
www.diyetvediet.com da birçok kategoride diyet listeleri yer alır ve içerik zengindir.
Diyetlerin yanı sıra diyet yemekleri, diyet tavsiyeleri, kilo vermek için genel tavsiyeler ve egzersiz tavsiyeleri de yer almaktadır. Kilo vermek ve zayıflamak için şifalı bitkiler. kilo vermek ve sağlıklı yaşam için tavsiyeler de yer alır.
Saglıklı yaşam ve doğru beslenme için birçok tavsiyeye de ulaşabilirsiniz.

http://www.diyetvediet.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Görsel Tasarım ve Sosyal Medya Haberleri sloganı ile çıktığımız bu yolda amacımız ziyaretçilerimize içerik sağladığımız her konuda en güvenilir ve en yaratıcı makaleleri sunmak diyebiliriz.

Yurt dışında benzer tarzda yıllardır hizmet veren bir çok siteden faydalanırken biz neden bu tip bir oluşum içine girmiyor ve kendi dilimizde içerik üretmiyoruz diye düşünürken kendimizi bu oluşumun içinde bulduk, umuyoruz ki sizlerin beğenisini ve desteğini arkamıza alarak uzun soluklu ve faydalı bir girişime dönüşebiliriz.

Her birimiz içerik ürettiğimiz konu başlıklarının çeşitli branşlarında profesyonel olarak çalışan bireyleriz ve gelişen teknolojiyi hem kendimizi yenilemek adına hem de sizlere faydalı olmak adına VUUB ile internet ortamına taşıdık.

Ayrıca şu anda projemizin tanıtım videosu, basın açıklaması, site tanıtım dosyaları hazırlanmakta, bu yeni oluşuma sizde katılmak isterseniz lütfen aşağıdaki bölümü dikkatle inceleyiniz.

Konu Başlıkları; Sosyal Medya (Apple, Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram) – Tasarım (Photoshop, Vector, Eğitim, Dosyalar, WordPress, Kaynaklar) – Teknoloji (Araçlar, Mobil Uygulamalar, Programlar) – İş Dünyası (Reklam Taktikleri, Yeni Firmalar, Medya, Pazarlama) – Eğlence (Film, Müzik, Oyun, Spor, Televizyon, Mizah) – Yaşam (Yeme – İçme, Gezi, Sağlık)

Sahip olacaklarınız;

Düzenli aktivitelerde sorumluluk,
Sınırsız RedBull
Sınırlı Vodka,
Sponsor firmalardan çeşitli promosyonlar,
Gelir paylaşımı,
Muhteşem, olağanüstü! VUUB.net uzantılı e-posta adresi,
Çok başarılı olursanız şirinleri görebileceğiniz yerden bir uçak bileti.

Aramıza katılmak için lütfen tıklayınız.

Tüm öneri ve eleştirilerinizi dikkatle takip edeceğiz, geri bildirimleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

VUUB.net - Görsel Tasarım ve Sosyal Medya Haberleri
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

İnternet Adresi: http://buluttelefonu.com
Açılış Tarihi : 2013
İçerik: Voip



IP Telefon, Internet Protocol aracılığıyla ses verisi gönderilmesidir. Voip, tamamen ücretsiz uluslar arası ses görüşmesi yapılmasının bir yoludur. Başka bir değişle, voip bilgisayarınız üzerinden ses görüşmesi yapılmasıdır. Kullanışlı ve ucuzdur. Bazı Voip servis sağlayıcıları, sizin yalnızca aynı servisi kullanan insanlar ile ses görüşmesine izin verirler, lakin bazı servisler ise uluslararası arama dahil herhangi bir numarası olan herkesi aramanıza olanak tanır. Voice Over Internet Protocol, sesinizi web ortamı üzerinde dolaşım yapan dijital sinyallere çevirir. Olaki yüksek bant servisini kullanarak, normal bir telefon nosunu arıyorsanız, dijital sinyal varış noktasına varmadan önce normal telefon sinyaline dönüşür. Tüm bunlar analog ya da normal telefon hattı yerine geniş bantlı kiralık sunucu aracılığıyla gerçekleşmektedir. Bu olayı mümkün kılmak için gerekli olan donanım ise geniş bantlı yüksek hıza sahip bir internet bağlantısıdır. Bir pc, voip adaptör yada bu amaç için üretilmiş başka bir telefon da gereklidir. Bazı Voice Over Internet Protocol servisleri, Voice Over Internet Protocol adaptörüne bağlı normal telefonlarınızı kullanmanızı desteklerken, bazıları sadece bilgisayarınız ya da özel VoIP telefonunda çalışmaktadır. Özellikle kurumlar arasında 0850 numara tahsisi oldukça yaygın bir voip kullanım şeklidir.


Firma Adresi ; Bagdat Caddesi, Vapuryolu Sokak, Huzur Apt. No12/1, Suadiye Istanbul Türkiye

Telefon 1; +90 (216) 380 30 03
Telefon 2; +90 (850) 321 88 99
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnternet Adresi: https://www.plusclouds.com
Açılış Tarihi : 2012
İçerik: Bulut Sunucu




VDS Server, çok fazla serverın birbiri arasında bağ kurulması ile meydana gelen bir bir internet servisidir. İnternet sunucularının özdeş datacenter içinde olma gerekliliği yoktur, bir network aracılığıyla birbiri ile bağlı olmaları yeterlidir.



Hatta yurt dışında bulunan bazı şirketler serverlarını değişik kıtalardaki farklı veri işlem merkezlerinde tutmaktadır. Cloud Computing içinde çalışan websitesine girmek isteyen kişiler hangi datacentera daha yakın ise, site o veri merkezi üzerinde çalışabilmektedir. Bu yöntemde sitenin çalışırken kullanıcıya hızlı cevap vermesini sağlar. İlaveten bir veri işlem merkezinde sorun oluşur ise diğer veri merkezleri çalışır olduğu, mevcut sorundan ziyaretçiler etkilenmez.

Sunucu, yük dengeli olarak çalışmaktadır. Başka bir deyişle uygulamalar çalışırken, ne kadar kaynak kullanılması gerekiyorsa o kadarlık kısmını kullanırsınız ve kullandığınız kaynak kadar ödeme yaparsınız. Bu sebepten ötürü artık bir çok şirket, başta voip servisleri bulut hizmetine geçmektedir.

Adres ; Bagdat Caddesi, Vapuryolu Sokak, Huzur Apt. No12/1, Suadiye Istanbul Türkiye

Telefon 1; +90 (216) 380 30 03
Telefon 2; +90 (850) 321 88 99

YS Belge No: 2759

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Web tasarımcısı olarak hiç kendime özel site yapıcak kadar zaman ayırmadım. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali.

Çoğunlukla eski çalışmalarım var ama büyük firmalarlada (Vodafone, 3M, BEK, HappyMoons vs..) çalıştığım içlerinde web ve kurumsal arayüz işlerimin olduğu portfolyo galerim :

http://cmgllp.deviantart.com/gallery/

Kurumsal ya da bireysel her türlü web, tablet, mobil arayüz, matbaa işleri (kartvizit, broşür, ilan, fatura vb...), özel wordpress çalışmaları gibi ihtiyacınız olan tasarımlar için forum içi mesaj atabilirsiniz.

Son Çalışmalarımdan Örnekler;

Web Arayüz :

Expoturk365.com (yeni bitti demo da şuan yakında açılır) Online Fuar Sitesi :

http://demo.expoturk365.com/
http://cmgllp.deviantart.com/art/Expoturk365-Online-E-Fair-Web-Site-357639727

Tablet Arayüz :

Vodafone Kurumsal Satış Kanalları için yaptığımız özel arayüz direk link veremiyorum vodafone ksk üyesi olmanız lazım.

http://cmgllp.deviantart.com/art/RedCRM-Mockup-358312879

Mobil Arayüz(Telefonunuzdan bakarsanız daha iyi olur :)) :

Bir Otel Sitesi için yapmış olduğum mobil sayfa.

http://rihtimotel.com/m/

İlginiz için teşekkürler :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...