Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siteleriniz


DynamicK

Öne çıkan mesajlar

  • Admin
Bu konu altında kendizine ait internet sitelerine link verebilirsiniz. Link verirken yapmanız gereken sitenizin ne ile ilgili olduğunu belirtip kısa bir açıklama yazısı yazmanız. Yazıları çok abartmayın zira pek okuyan çıkmayacak. Derli toplu bir yazı zaten sitenize ilgili şahsı çekeceğinden geri kalan bilgiyi sitenizden edinmek daha kolay olacaktır.

Paticik forumları iyi bir trafiğe sahip ve sitenizin tanıtımı için bu konu oldukça yararlı olacaktır.

Örneğin web tasarımcısı ya da programcısısınız portfolyo sitenizi burada tanıtmanız işiniz için yararlı olabilir ve ileride iş yapacağınız muhtemel müşterinizi patideki tanıtımınız ile bulabilirsiniz.

Her hangi bir oyun sunucunuz var ve web sitesi yaptınız. Sitenizi burada kısaca tanıtarak sunucularınıza daha çok oyuncu çekebilirsiniz.

Forum kuralları tabiki de bu konuda da geçerlidir. Konu içinde verilen site linkleri ile ilgili yorum yapmak serbest olup gereksiz ve düzen bozucu mesajlar silinecektir. Lütfen forum kurallarına aykırı içerik barındıran sitelere link vermeyiniz:

Örneğin:

Din
Siyaset
Müstehcen
Yasa Dışı
vb...

İçerik barındıran sitelerin paylaşımı ve forumda tartışılması yasaktır.

Bu konu sadece Paticik.com üyeleri içindir. Sadece site reklamını yapmak için üye olup link verenlerin mesajı silinecek ve hesapları uzaklaştırılacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.popiler.org

daha onceden belirttigim gibi eksi - bobiler kompozisyonu bi site :) konu basliklari altinda size o kelimeyi cagristiran resim video paylasimi yapiyorsunuz.


http://www.amerikadanithal.com

sistem cok basit; amerikan sitelerinden ne isterseniz bize soyluyorsunuz, biz urunu ebaye koyuyoruz sizin icin Turkey shipping available olarak, baya ucuza aliyorsunuz tr ye gore, sanki amazondan siparis yapmis gibi ustune azcik komisyon aliyoruz :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
GoLondra

Sitesi ile uğraşıyorum. Site İngiltere'nin başkenti Londra hakkında. Eğitim, barınma, ulaşım, turizm vb konulara değiniyorum.

Siteyi yapmamdaki amaç Londra'ya gelecek her arkadaşın aynı soruları sorması ve her defasında saatler harcayarak onu bunu açıklamam ile bari bunları bi sitede toplayım bir dahakine daha az vakit harcarım, aha başkaları da okur, hepsi birleşsin ileride belki iş yaparım para da kazanırım ideolojisinin eseridir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

www.MMOHaber.com

Bir blog olarak düşündüğüm, sonrasında günlük olarak MMO'lardan haberler verdiğim bir siteye dönüştürdüğüm sitem. Şu ara işim nedeniyle güncelleyemedim ama yakında tekrar hızlanacağım :).


www.MMORadyo.com
Tüm MMO'ların ve bilgisayar oyunlarının soundtracklerini çalmayı planladığım radyonun web sitesi. Bu aralar test yayınıyla zaman geçiyor. Yakında 24 saat yayın ve belli zamanlarda programlarla radyoyu düzgün bir hale getireceğim. Herşey yavaş yavaş :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
benim de bi kendi sitem bi de isvec zamaninda yazdigim blogum var.

sitemin dizayni bok gibi acikcasi hazir buldugum templatelerden bir tanesi, blogdan cakma site yapmak istedigimden en mantiklisi bu gelmisti.

http://www.ilkekaya.net

bu da isvec - uppsala blogum

http://ilkekaya.blogspot.com

bir ara insallah kicimi kaldirip ucundan kiyisindan tech blog isine girmek istiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Kisisel sitemi eklemeyi unutmusum:
http://www.inanaksoy.com

Ayrica bir anlik heves ile paticik irc gecevardiyasi chat log'larini koyarim ve ekstradan komik videodur fikradir eklerim diye bir domain aldiydim. Bazi seyler ekledim de 2009 dan beri guncellemiyorum

http://www.LOLogs.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Şehir Fırsatı, Grupanya, Grupfoni gibi fırsatlar sunan sitelerden fırsatları tek tek takip etmek oldukça zaman alıcı ve zahmetli bir iş, bende fırsat düşkünlerinin hayatını kolaylaştırıcak bir proje olan Fırsat Club'ı ürettim.

Fırsat Club ile tüm şehir fırsatlarını tek noktada sunuyorum.

Fırsat Club ile fırsatları yakalayın!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...