Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürk'ün her konuda kullanılması...


Cystein

Öne çıkan mesajlar

Bunun değişik versiyonu geçenlerde İzmir'de çıkmadı mı yahu?

"Atatürk'ü sevmek" ile "Atatürk'ü sevdiğini her ortamda dillendirerek prim yapmaya kasmak, Atatürk'ün imzasını loverback dövme olarak vücuda çizittirmek, Facebook profilinde <3 Atarük <3 diye resim galerisi açmak" çok farklı şeyler tabii ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Üniversitede hiç bir zaman şu öğrencilerin dünyayı kurtarma tartışmalarına katılmadım çoğu zaman uzaktan seyrettim. Hiç bir kalıba girmedeğimden de birileri akbaba gibi etrafımdaydı hep.

Birgün bir ülkücü arkadaşım, bu bahsettiğim tartışmalarda her cümlesinde Atatürk böyle demiş diyen arkadaşım, bana gel Atatürk bilmem ne derneği kuralım dedi. Yok ben ilgilenmiyorum dedim bu tip şeylerle. E olum sende Atatürk'ü seven birisin dedi. Dedim yok abi Atatürk'ü sevmem ayrı ben derneklere üye olarak sevmedim.

Lafı dolandırdı dolandırdı en son iyi para var dedi. Her alacağımız üyeden bilmem ne kadar kazanıcaz dedi. Nasıl oluyorsa bende hiç anlamam dernek falan. Olum bak dedim siz ülkücüler yada devrimciler yada nasyonal sosyalistler yada bilmem kimler hepinizin üniversitede kendinize kılıf aradığınızın farkındayım. Ama böyle oyunlar eğlenceler bana göre değil.

O zamandan beri biri Atatürk diye başlasa söze bende senin kadar biliyorum diyip konuyu değiştiriyorum.

Herkes bu ülkede yaşıyor. Bu ülkede herkesin sakız gibi Atatürk'ün ismini ağızlarına almaları artık bayar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

Guncelbas said:

bi ton lavuğu ben sanıp banladınız, ben değildim onu belirteyim istedim :D


olm biz lavukları genel olarak banliyoruz zaten, sen olmasına gerek yok. ben bazen lavuk olmayanları da banliyörüm mesela.


yok takip ettim de, devoçi geldi falan denilip banlananlar oldu, güzeldi onlar, ben de gülümsedim. ayrıca şimdi doğruya doğru, amacım aggro çekmek değil de, kendin de tescilli bi lavuksun yani :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karikatürler gerekli açıklamayı yapmış. kadın ayrıca bariz şov için yaşıyor. Bir atatürk rozeti bulamadı diye "benim dedem çanakkalede öldü, sizinki öldü mü? benim dedem sizin dedediniz döver" gibi savaşta ölmüş dedesi üzerinden bile imaj yapabilmiş tebrikler. Türkiyenin böyle insanlara ihtiyacı var go go go
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...