Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

multicomponent dispid changeable?


Black_Lupin

Öne çıkan mesajlar

şöyleki aklıma bir anda gelen bir fikir var ancak sanırım buna emülatör izin vermiyor yinede sorayım dedim.

bir multicomponenti'n dispidsini geçici süreyle başka bir bileşenin görüntüsüyle değiştirmek istiyorum. normal objeler için bu yapılabilir ancak yekpare bir multi componenti için bunu yapamıyoruz sizce buna nasıl imkan sağlarız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle düşün elimizde bir ev var bu eve hasar aldırıyoruz yada evin güncel timer ı azalıyor belli bir seviyeden sonra ev dökülmeye sağdan soldan çatlaklar vermeye başlıyor. bu ev bir multicomponent'tir. multicomponent bileşenleri multi dosyasından okunduğundan emülatör bahsettiğim türden köklü değişikliklere izin vermiyor maalesef. evi bir obje gibi art.mule ekleyebilirim ancak ozaman sadece bir görüntü halini alacağından ev o haldeyken içine girilemez.

bana bu multi dosyası içersinde bulunan iki farklı evin görüntülerini tek ev üzerinde dispid sini değiştirerek başka bir yolla göstertebilmenin fikrini verebilirmisiniz diye sordum.

dahada basit açıklamak gerekirse small brick house un görüntüsünü nasıl small sandstone and plaster'ın görüntüsü haline getirebilirim oyun esnasında. tıpkı bir katananın görüntüsünü dispid den dagger gibi göstermek...

emülatör:sphere
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
yahu yapıyorum ediyorum yani yaptıklarımı insanlarla paylaşmak hoşuma gidiyor yoksa biliyosun 2 dakika vaktim yok :S baktım gördüm salak saçma binler apıs sapır sunucu kodları bile benim pagan uo da yazdığım kodlar.

derlemeye çalışıp çalışıp millet kullanıyo acınası bir durum yazdığım mesajlara kadar aynı :D . olsun en azından beni kimse bilmesede o kullandıkları sözde özgün kodların çoğu benim hehehe.

farkında bile değiller ama beni yaşatıyorlar. şimdi hali hazırda üzerinde çalışılan sunucuda yapay zekaya yöneldim dragon kesmek test edenleri hiç bukadar heyecanlandırmamış o tür bir yorum alıyorum. onundışında çizim falanda yaptım korax'a falan gönderiyorum arada bir eski bir kafa olduğundan o şuandakilerden daha iyi yorumda bulunabiliyor. olabilen ne kadar yeni milletin sistem gözüyle baktığı şey varsa oyuna gömdüm direk default gibi çalışmaktalar böylece milletin kafası skilmiyo. neyse açabilirsem vaktim olursa çok keyif alınacak bir sunucu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...