Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Seperate said:

isu 152 çok credits yapmıyor ya hani 10 maçta 2 tane eziyorsun öyle anca


isu değil su iyi para getiriyor zaten. Troll topun mantığını çözdüğümde nasıl kredi ve para kazandım haddi hesabı yoktu. Birden isu'yı açmıştım.

Ayrıca KV1-S ile de oynadım ve 122'lik topu hiç açmadım. Millet dalga geçiyordu stock diye ama seri 85 mm ile hacamat ediyordum milleti. Maç başı 20k para geliyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

panter açık
4 sn da bir atıyor hpsi yüksek, hızlı
ama tamir parasına gidiyor gelen para


Bir tane Panzer IV yahut 36.01 ile Jagdpanzer tut garajında. Temiz para getiriyorlar.

Bu arada bedava altın verdikleri dönem tüm altınla slot açmıştım. Bir de son verdikleri görevin bonusu da bedava slottu ve onu açtım. İyi para geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mathias in videodaki oyunlar 15 te bir falan denk geliyor. Boyle kimsenin medleri sallamadigi senin keklin avlayip at kosturdugun tipte.

Oyunda mm olsa birde keske. Xvm den bakiyorum zaten bizim takimda cok kirmizi varsa kesin lose. Hele birde noob platoonlar geliyor bazen gold tanklariyla falan 200 ratingli boyle lowelerle base de campliyorlar. gidip once onlari patlatiyorum sdfs

ama mesela gecen baba diye bir clandan 2 adam geldi takima ratingleri yuksek. Dedim alin beni de yer varsa aldilar turkmus adamlar. 4 oyun attik 4 win. 3 kisi bile bilen adamlarla girsen acayip farkediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...