Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtuluş Günü - 12 Agustos 2010


blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

said:
Dünya Kupası maçlardaki analizleri yüzünden kamuoyunun tepkisini çeken Ömer Üründül ile TRT'nin yolları ayrıldı.Dünya Kupası maçlardaki analizleri yüzünden kamuoyunun tepkisini çeken Ömer Üründül ile TRT'nin yolları ayrıldı. TRT yeni sezonda Ömer Üründül ile çalışmama kararı aldı.

TRT'de yeni dönemde de yer alacaği öğrenilen Hakan Şükür'ün Ömer Üründül konusunda TRT yönetimi ile görüştüğü de kulislerde konuşuluyor. İddiaya göre, Şükür, Üründül'ün devam etmesi için ağırlığını koymaya çalıştı. Ancak TRT yönetimi dünya kupası performansı ile kamuoyunun ve medyanın tepkisini çeken Üründül ile çalışmama konusunda kesin kararlı görünüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-Suarez geçen sezon Ajax'da Hollanda Ligi gol kralı oldu takımı şampiyon olamamasına rağmen. Uruguay milli takımında da çok istikrarlı bir grafik çizdi her zaman. Yalnız fizik kapasitesi biraz düşük bir oyuncu ve hollanda liginden daha büyük liglere geçiş yapan golcülerin hep istenileni veremediğini gördük son yıllarda. Bunun yanında avrupanın başlıca kluplerinin transfer listesinde olduğu dedikoduları her geçen gün artıyor. Siz ne düşünüyorsunuz Sayın Üründül, sizce Suarez büyük hedefleri olan bir klupte başarılı olur mu?

-Olur.

*Sonraki 5 saniye spikerden ve yorumcudan bir ses gelmez*

-Fecile Forlana doğru uzun oynadı ama savunma araya girdi.....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...