Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2011


tunch

Öne çıkan mesajlar

Sözümü dinleyip "trainingi düzelttik" demişler , 20 sene sonra da set pieces koyarlar herahlde :)

oyundaki en gereksiz kısım olan contract muhabbetini getirmeleri de takdire şayan. çapraz koşu yapan forvet oyuncusu yokken çok mükemmel olmuş kontrat muhabbetini getirmeleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pc gamer interview :


said:
PC Gamer: What specific changes have you brought in for long-term fans?

Dynamic league representation is one for the hardcore users. This is for people who play really long career games inside the game because at the moment, if you start in the Turkish league, you could win the European Cup with Galatasaray and the reputation of the league wouldn’t go up. Your club reputation would, but it would get to the point where players wouldn’t join your club even if you’re winning the Champions League because the Turkish league reputation was lower than the standard they wanted to play in. If you look back at football in the last 30 or 40 years you’ve had some leagues where they’ve dropped down: there was a Hungarian team that used to dominate in Europe. Now you’re seeing places like Russia, Ukraine, leagues in the middle east and the MLS in America where the reputation is going up so that they now can attract the best players. Because FM previously was static, it would recognise which leagues were improving year on year by research, so at the start of the game the world picture would be the same, but we weren’t showing the world picture changing over time and that’s what we’re able to do now with dynamic league representation.


klasik türklük yapıp "aa bakın bizden bahsetmiş" diyebiliriz.. GSliler ayrıca sevinsin :P

ayrıca adamlar yine fail. GS avrupa kupasını kazandı da lige bişey mi oldu :P anca turistlere "kebap" dışında yeni kelime öğrettik o kadar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bişeyi de beğen ama ya, adamlar yine bişeyler yapmışlar. Özellikle şu lig geliştirme özelliği oyunun sadece 5 ligde oynarken zevkli olmasını kaldırmış artık her lige yıldızlar gelebilecek her ligde zevk alabileceğiz yani.

Şampiyonlar ligini kazanıyorum kimse gelmiyo durumu olmadan sıkıntısız ooh.

Ama yok toplu topsuz oyuna ayrı taktik getirilmediği sürece boktan oyun :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece o değil ki olay. adam resmen demiş "fikrimiz kalmazsa zaten burda işimiz kalmaz , ayrılırız". bariz şekilde bütün fikirleri oyuna koymuyolar. ve her sene oyunun düzelmesi 3 patch sürüyor. 15 sene öncenin grafikleriyle maç motoru yapıp "uuu süperiz biz" diye dolaşmalarına kıl oluyorum ben , başka bişey değil yani.

en basitinden PES/winning serisindeki gibi oyuncu konumlandırma yapabilsek , ona da razıyım. yok ama , iğneyle sabitlemiş gibi taktik üretmemiz gerek :)

çağraz koşu yok oyunda , futbol similasyonu diyor adamlar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çapraz koşu yapıyorlar ama, ben ona yok demene anlam veremiyorum. Hani adama sen çapraz koş demiyorsun ama koşuyorlar gayet, özellikle çift forvet oynarken çapraz koşuları diğerini boşaltmayı sağlıyor çok güzel.

FIFA Manager'ın grafikleri güzel de ne oluyor? Rezil ötesi bir simülasyon var onda da. Adamlar önce simülasyonu sağlayıp sonra grafiği getiriyorlar, övünmeleri de mantıklı bence.

Futbol simülasyonu diyorlar diyip burun kıvırıyorsun da hani her şey koyulmuş süper çalışıyor olsa yeni oyun çıkmaz zaten database update yapıp bırakırlar :p

Bir de dikkat edersen bu dynamic league reputation olayı için adam "içimize sindiği zaman koyduk ama uzun zamandır planlıyorduk" dedi. Futbolun gerçeği zaten ölümüne dengesizken simülasyonunu doğru yapmak çok zor. Adamlar içlerine sinse yaparlar, hiç zannetmiyorum şu anda daha iyi sistemi süper işletecek durumda olduklarını ama pazarlama çirkjefliğine yatıp onları eklemediklerini.

Ha istediğin şeyler gelse süper olur katılıyorum da piyasadakinin en iyisi bu, adamlar da bence her sene üstüne koyarak gidiyorlar ve dediğim gibi futbol tamamen insana dayalı olduğu için çok dengesiz, uçak simülasyonu yapmaktan çok daha zordur bu yüzden futbol simülasyonu yapmak diye düşünüyorum. Emin değilim tabi ama muhtemelen öyledir :D

Ha benim de en büyük tepkim emsela kasım'da aralık'ta falan çıkmasına. PES ve FIFA bu sene ciddi rekabet olduğu için gecikti biraz da normalde Ağustos bitmeden çıkarlar. Ligler başlıyor, ilk yarıların neredeyse sonu geliyor anca menejerlik oynayabiliyoruz. Bu sinir bozucu. Erken çıkartsınlar :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hani diğerleri görece kavram , ama "ne yapmaları gerektiği belli olan" yani işin teorisi düzgün yerleşmişken sensible soccer grafikleriyle bu işi geçiştirmelerinin mazereti yok abi. hele ki 3 sene olmuşsa. adamların yenilik diye eklediği şeyin "yeni saç stili" olmaması gerekiyor 2010da. en azından söyleme yani utanır insan :)

adamlar diyor ki yetiştiremiyoruz , bu kadar çalışabiliyoruz. ben de 40 sterline satılan bir oyun yapıyorsan ve bunu her sene satıyorsan , daha fazlasını da yapmalısın diyorum. "orta saha oyuncusuna finishing çalıştırmak" olmamalı veya sözleşme imzamalamak için 2 gün beklerken hemen yapıcak olmamız olmamalı bu işi.

dediğin gibi , piyasada mercedes olmadığı için skodayı en iyi araba olarak görüyoruz , başka da çaremiz yok.

dip not : bana bi video çek , iki forvet oynarken ve hücum ederken forvetlerinin alan boşaltıp diğer forvetin veya arkadan gelen oyuncunun önünü açtığını , susucam :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

maç motoru dışında (benim için önemi yok 2 boyutlu ixliyorum hala) senelerdir ne geldi değişiklik adam akıllı?

touchline instructions güzel oldu , 4-5 sene önceki fifada olan bişeydi , aklıma gelen başka BÜYÜK bi değişiklik yok..

ek : yine taktiklerle alakalı ; diyelim 3lü defans oynıycaksın (dünya kupasında çok örneği görüldü) 3lü defans bloğunu sahanın tamamını kaplıycak şekilde yayman için , takımı "komple" wide oynatman gerekiyor. halbuki ben orta sahamı alan daraltan şekilde kullanmak istiyorum.

benim withball/without ball isteğim bu yüzden işte , taktiksel serbestlik.

zaten bunu getirsin diğer hiçbi özelliğine bakmıycam oyunun , en güzel oyun olucak yeniden :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...