Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torchlight 2


Milamber

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

d3 sahsim adina cok daha iyiydi sundan. hani d3 u bu firma t2 yi blizz yapsa d3 daha iyi derdik t2 den. d3 de 5 char kastim bunda bi daha acip bakmam bitirdikten sonra.

sorry indie de bir yere kadar yani :)

cok iyi oyun ama d3 gibi baglayicilik, karakterleri oynama hissi yaratmadi bende..

bitireyim sileyim modundayim :(

d3 para verdin çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

20 dolar icin super oyun buyukde keyifle oynuyorum 3 gundur, oynun yurtdısı oyun dergileri ve oyuncu skorları hep 90 ın uzerinde bencede hak ediyor, multi player ve LAN destegi var, hepsinden onemlisi "MOD/addon" destegi var, kimbilir neler yazılacak neler cıkacak,

D3 e verdigim paraya 1000 kere pismanım, bu simdiden haketti cıkardı parasını,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten oyun bir oyunsever gözüyle baktığın zaman "güzel". Çok güzel şeyler düşünmüşler, uygulamışlar. Ama oyunun en temel eksiği driving force'unun olmaması.

Oyunun kendisi zor değil, bir challenge yaratmıyor. Oyunu bitirmek için bir istek yaratmıyor çünkü senaryo diye bir şey yok. Item hunting de yapmanın manası çok çünkü her halükarda oyun akıyor.

Yani Blizzard'ı "of köle yaptılar" diye eleştiriyorduk Inferno'nun zorluğu, item hunting için ama bunda da HİÇ biri yok.

Şey gibi işte. Hani derler ya "ya çok iyi çocuk o ama ben arkadaş gözüyle bakıyorum ona : ))", işte o çok iyi çocuk, o Meriç bu oyun. Direkt friendzone'luk oyun. Aşık olunan da D3/D2 gibi daha "pis", daha üstüne düşmeyen, daha ilgilenmeyen ama bir şekilde seni devamlı daha fazlası için dürten oyunlar oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:


Yani Blizzard'ı "of köle yaptılar" diye eleştiriyorduk Inferno'nun zorluğu, item hunting için ama bunda da HİÇ biri yok.
.


Herhalde oyunu bitirdin, hatta new game plus`i da bitirdin de boyle rahat konusuyorsun...

Inferno haziran basinda bile zor degildi sacma AH sistemi sagolsun ki infernoya gelene kadar 3 kere bitirmen gerekiyordu oyunu.

hell nightmare seviyesinde, ARPG bi kere bile oynamamis insanlar random skill basa basa bitiriyordu oyunu.

Oyunu size oynattiran milletin oynamasi, biz 10 kisi basladik diabloya, hepsi diablo 2 wow veteranlari, sonra herkes birer birer birakti, kimse kimseye niye birakiyorsun diyemedi cunku oyun bir boka benzemiyordu. 1 saat inferno kasiyo millet, 3 saat ah pesinde geziyor, d3e expansion gelirse auction house a gelsin, hack n slashe degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cute said:

Oyunu bitiren var mi ? nedir durum bitince daha zorluk seviyesi açılıyor mu ?

save edip ciktiginda moblar spawn olmuyor mapda...for fun mi takilacagiz :)


Resume edersen dedigin gibi respawn olmuyor, kolaylik olsun diye yapmislar.. ama digerini seçersen respawn oluyor, bosslari falan farmlayabiliyorsun öyle

act2 nin sonlarindayim ama actler çok uzun, diabloya göre çok çok uzun. Bi ton side quest var. Oyunu bitirince de new game plus diye bişiy çıkacakmış, diablodaki inferno yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunu kötülemek istemiyorum herkesin alması gerektiğini düşünüyorum fakat bu skill sistemi ne iş anlayamadım, lv20'de falan outlandera default verilen glaivei yanlışlıkla bi attım buglı gibi dmg vurdu ki o zamana kadar büyü kullanmayayım dps kasıp vurarak öldüreyim gibi kasmıştım karakteri.

Ben o kadar uğraşarak vuramadığım damagei glaive throw ile çok daha rahat ve aoe vurabiliyorum bu ne iş? Lv20lerdeyken lv1 yani hiç geliştirilmemiş skillin dmg vurması da ayrı komedi bence.

Ben mi anlayamadım yapmak istedikleri şeyi? Şimdi glaivei fulledim bi atıyorum 5 canavarı oneshotlıyor. Soyunup sırf glaive ile oyun biter o derece yani, bir de glaive damagei arttıracak itemlar giysem vereceği damagei hayal edemiyorum :)

Oyunun kolay olmasından bahsetmiyorum zorluğu arttırırsın geçer, sadece çok dengesiz gibi geldi bana glaive gibi buglı bi skill varken normal oynamaya çalışmak.

Kapatıp başka class mı açsam? lv40 falandım en son sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...